2777
2789
عنوان

۱ تومن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 83 پست
بله درست میگید اما من واقعا دیگه چاره ای ندارم کار دیگه ای نیست.نمیدونم بقیع دخترا چیکارمیکنن کجا می ...

اگر میخوای بری سرکار بااینکه واقعا حقوقش کمه یه مدت برو همون فروشندگی رو شاید اونجا به طریقی تونستی کاربهتری پیدا کنی

لطفالایک نکنید،ممنون
عزیزم تو دیوار نگاه کن  من زیاد دیدم منشی و فروشنده یه شیفت حداقل ۴ تومن میدن

ممنون گلم ولی من کار با کامپیوتر یاد ندارم🥲 هیچوقت حتی یبارم کار نکردم باهاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته حرفاتون اما همون مهارت یادگرفتن پول میخواد که من ندارم اموزش آرایشگری حدود ۵ ۶ تومن میگیرن ...

اگر مهارتی هست ک واقعا علاقه داری،میتونی پولش رو جور کنی.

میتونی اگر طلایی چیزی داری بفروشی برای این کار.

یا اینکه از خانواده یا دوست یه مبلغی رو قرض بگیری.

و اگر کلا هیچ کدوم از این راه هارو نمیتونی بری.

برو موقتا یه جا کار کن 

مثل همین فروشندگی ولی ماهی یه تومن خیلی کمه.

یه جا پیدا کن ک درامدش بهتر باشه و پولی ک درمیاری رو کنار بزار تا اون مبلغی ک نیاز داری جمع بشه. درکنارش میتونی یه وام کوچیک بگیری و همزمان کار کنی ک اقساطش رو بدی.

خب بنظر من شما خودت ذهنیتت اینه که فک میکنی تو خونه بشینی بهتره و کار نیست و حق خانوما خورده میشه و. ...

خب حرف شما درست ولی حقیقتا من ذهنم مثبته و کتاب میخونم اما کار نیست شاید چون تو شهر کوچیک زندگی میکنم و شمااین شرایط رو ندیدید براهمین این حرفو میزنید خیاطی و آرایشگری که سرمایه میخواد فروشندگی هم حقوقش کمه با وجود یک شیفت و کارای دفتری هم که متاسفانه من کار با سیستم یادندارم و آزمون استخدامی هم سال پیش رد شدم مصاحبه اش الان بنظرتون این ها تقصیرمن بوده؟

هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم. مهم خودتی ک دوست داری چیکار کنی. ولی خب منم نظرم رو گفتم  اینکه ...

ممنون گلم❤️ خب اون مهارت چی هست اگر میدونید میشه یکم راهنمایی کنید یا بیشتر توضیح بدید مثل چی؟

عزیزم حقیقت خیلی کمه تو شهر ما ۴ میلیون هست کمترین حقوق  اما اگه دوست داری بری سرکار و شهرتون کوچیکه و کار بهتری پیدا نمیشه همین میتونه گزینه خوبی باشه برات 

لبخندش برآمده از قدرتش بود وگرنه درون پر التهابی داشت.🥀
پس این کار خوبه کار قنادی که درواقع ظرف شستن و چیدن شیرینی حقوقش ۴ تومن از ۸ تا ۶ بعداظهر؟

اره برو فعلا تا بهترش رو پیدا کنی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خب حرف شما درست ولی حقیقتا من ذهنم مثبته و کتاب میخونم اما کار نیست شاید چون تو شهر کوچیک زندگی میکن ...

خب اگه بری یه جا به عنوان کاراموز چند ماهی بدون حقوق کار کنی حالا مثلا کارمند مالی یا اداری باشی بعدش راحت میتونی با مهارتی که بدست آوردی توی شرکت های خوب کار پیدا کنی 

من خودم تو یه شرکتی کار میکنم که  توی همه شهرها شعبه داره توی بیرجند هم داره شهرک صنعتیش حالا اگه دنبال کار باشی و سختیاشو به جوون بخری میتونی بری توی امثال همین شرکتها با یه سمت و حقوق درخور کار کنی .

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اگر مهارتی هست ک واقعا علاقه داری،میتونی پولش رو جور کنی. میتونی اگر طلایی چیزی داری بفروشی برای ای ...

آره عزیزم همین فکرو داشتم خودمم.انشالله که بشه.ممنون بابت راهنماییت شادوسالم باشی❤️