2777
2789

به این تحلیلا توجه نکن، هیچ حساب کتابی نداره

اگه واسه بلند مدت میخوای، هر وقت پول دستت بود بخر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اندکی دست در طلا دارم. ولی تحلیل برا کشورای دیگه هست که همه چیشون رو حساب کتاب میره بالا پ ...

منم شاغلم و چون خیلی ساعت اضافه کارم پایینه مبلغش خیلی ب سختی جمع میکنم و برای همین در خرج کردنش خیلی سختگیرم۔۔۔الانم وام گرفتم 

بلند مدت یعنی برای چند ماه؟تا تابستون پولمو لازم ندارم فعلا

ببین معمولا وقتی یدفعه بالا میره یکم ریزش داره اما خب بازم میگم قطعی نیست

بنظرم طلا دست دو بگیر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
منم شاغلم و چون خیلی ساعت اضافه کارم پایینه مبلغش خیلی ب سختی جمع میکنم و برای همین در خرج کردنش خیل ...

منم دو سال پیش وام گرفتم باهاش طلا خریدم

منتهی طلا دست دوم کم اجرت

پولم از ۲۲ تومن شده ۶۴

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

منم دو سال پیش وام گرفتم باهاش طلا خریدم منتهی طلا دست دوم کم اجرت پولم از ۲۲ تومن شده ۶۴

آفرین ب شما۔۔۔منم الان باید برم طلا آب شده بگیرم ولی فقط موندم قبل عید یا بعد عید؟

آفرین ب شما۔۔۔منم الان باید برم طلا آب شده بگیرم ولی فقط موندم قبل عید یا بعد عید؟

طبق چیزی که تو این دو سال دیدم قبل از عید طلا افزایش پیدا میکنه بعد از عید خیلیی کم قیمتش میاد پایین 

بازم بستگی داره همه چی ممکنه

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼