2777
2789

خیلی خطرناکه به خصوص وقتی میخوایین از طریق دعا جادو طلسم زندگی کسی رو خراب کنین یا مشکل ایجاد کنین یه طرفش خودتونین که گرفتار تجربیات وحشتناک و آسیب زا میشین...

نمونش فیلمای ترسناک ترکی نشون میده اونایی که میرن دنبال طلسم و جادو نه تنها خودشون بلکه گاهی اطرافیان و تا نسلای بعدیشون گرفتار اثرات این طلسما دعاها میشن...

کلا پای این موجودات باز میشه به زندگیتون خیلی بده خیلی

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

مزخرف ترین چیزا همین دعا گرفتن برا نابودی زندگی یکی دیگس 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ی خاستگار داشتم پنج تا خواهر داشت

چون جواب رد دادیم خیلز بهشون برخورد و بعد ازدواجم انقد مشکل پیش میومد واسم ک حد نداشت

روز خوش نداشتم حالم از شوهرم بهم‌ میخورد

مادرشوهرم رفته بود پیش ی دعا نویس گفته بود پنج تا خواهر واسش طلسم گرفتن

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسره هم منو میخواست قبول نکردم خودش با زبونش گفت رفتم میش ساحره و بعد ۱۰ سال از اون زمان دیگه نتونستم ازدواج بکنم و حالا ازار و اذیتا هم به کنار و روح و روانم که بیمار شد من فکر میکردم خرافاته ولی مطمئنم هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست فقط اون موجودات میتونن روح و روانتو بهم بریزن ذهنتو منحرف بکنن ولی ازدواج و این مسائل دست خداست انقدر دنبال دعا نرین

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....