2777
2789
عنوان

یه خوابی دیدم هنو بدنم سسته

241 بازدید | 10 پست

اشکم بند نمیشه

خواب دیدم خونه بابامینام اولش جشن بود راجب امام زمان بعدش هواپیما جنگی دیدم ب مامانم میگفتم میگف چیزی نیست بچمم ت بغلم خواب بود بعد یهو برقا رفت یه صدای انفجاری اومد خیلی بلند نبود بعد دیدم یکی داره راجب اقا امام زمان میخونه چن نفر اومدن گفتن اقا اومد بعد یکی از رو ب رو خونه رد شد ماهمه ساکت بودیم بعد یهو در باز شد یه تفنگ بزرگ داشت از این شکاریا گرف رو سر پسرم شلیک کرد پریدم از خواب حالم خیلی بدع نمیدونم چرا اینجا تاپیک میزنم فقط میخوام از فکرش درام همین

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابت خوب بوده خیلی هم خوب بوده. غصه اشو نخور. بچه ات هم طول عمر داره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
خوابت خوب بوده خیلی هم خوب بوده. غصه اشو نخور. بچه ات هم طول عمر داره

مرسی🥲

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
بنظر خوابی نیس که تعبیر داشته باشه حتما شام زیاد خوردی یا فیلم دیدی انشاالله خیره  

انشاالله مرسی🥲

به چیزایی که قبل خواب بهشون فکر کردی و از ذهنت رد شده ربط داره. 

من دیشب یه تاپیک دریاره‌ی جن و طلسم و اینا داشتم میخوندم. صبح خواب دیدم یه پیرزنه دنبالمه از دستش در رفتم و یه نفر اومد کمکم کردیمش تو یه شی فلزی و بستیم تو پارچه که نیاد بیرون. محکمم تو دستم گرفته بودمش در نره🤣

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

خوابت که خوب بوده بچتم ایشالا از یاران امام زمانه صدقه بدههر موقع که خوابی دیدی که بهت استرس وارد کرد به کسی نگو یه کاسه آب بردار خوابتو برای آب تعریف کن بریز تو ظرفشویی بره چون ما که آب روان تو دسرس نداریم