2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد نمک‌ب حرومن....

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 42 پست
چیکار کنم که بره چند ساله رفیقمه،وضعش خیلی خوبه اما خرج نمیکنه حتی هزار تومن اصلا بیرون میاد کارت ن ...

خیلی رک بهش بگو 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
😐من خریدم،بله ک باید منو تگ میکرد  دوستپسرش اصلا سر و ته این داستان نبوده ک از اون تشکر میکنه ...

برو همین الان کامنت بزار عزیزم خیلی خوشحالم ازکادویی که بهت دادم خوشت آمد 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام مینوشتی اینو که من برات گرفتم، عکس اشتباهی گذاشتی..  ارتباططططط قطععععع کننننن..  م ...

من خودم اینستا ندارم،کلن ادمی هستم که از اجتماع دوری میکنم

و یگی دوتا دوست بیشتر ندارم ک سعی میکنم بهترین باشم واسشوون، یکی شونو کنار گزاشتم موند این یکی ..حداقل میتونست بنویسه یه هدیه از دوست ..

من خودم اینستا ندارم،کلن ادمی هستم که از اجتماع دوری میکنم و یگی دوتا دوست بیشتر ندارم ک سعی میکنم ...

دیدی که دورازجون شعورنداره،، مهم نیست بذارکنار،، آدم بدون رفیق نمیمیره ولی باهمچین رفیقایی دق میکنه دورازجون

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
😔حالم خیلی بده پیام داده دیشب جوابشو ندادم دیگه 

دیده دوست پسرش هیچی نخریده جلو دوستاش ضایع نشه کادو تورو گذاشته که بگه دوست پسرم خریده. کارش خیلی بد بوده درکت میکنم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

😐من خریدم،بله ک باید منو تگ میکرد  دوستپسرش اصلا سر و ته این داستان نبوده ک از اون تشکر میکنه ...

اون گفت تو چرا خریدی؟

اون بگه بپر تو چاه تو باید بپری؟

دیگه نکن ازینکارا

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫