2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد نمک‌ب حرومن....

552 بازدید | 42 پست

واسه دوستم کادو تولد گرفتم ،دیشب دخترخالم‌ تو پیجش بود 

گفت عه کادوتو  گزاشته و دوستپسرشو تگ‌کرده🙃💔یعنی اون واسش خریده

دلم خیلی شکسته واسه هرکی خوبی میکنم قدر نمیدونه کادو هم ب میل خودم نگرفتم انقد گفت و گفت مجبور شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بیشتر الان به دوسپسره توهین کرده

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
چنین شخصیتی پر از حس حقارت هست ارتباط ت قطع کن

چیکار کنم که بره

چند ساله رفیقمه،وضعش خیلی خوبه اما خرج نمیکنه حتی هزار تومن اصلا بیرون میاد کارت نمیاره با خودش 

خسته شدم حالم‌از خودم‌بهم‌میخوره 

خوب که چی  باید تورو تک می‌کرد؟  توام برو زیرش بنویس امیدوارم از کادویی که برات خریدم خو ...

😐من خریدم،بله ک باید منو تگ میکرد 

دوستپسرش اصلا سر و ته این داستان نبوده ک از اون تشکر میکنه و قلب میزاره واسش