2777
2789
عنوان

قیمت امپول ضد بارداری چند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما چند وقته اقدام کردی باردارنشدی  منم مثل شمام

شیش ساله گلم انقد دکتر رفتم انقد پول خرج کردم داروخوردم انواع آزمایشات بی فایده بود با اینکه من دخترم رو همون اقدام اول باردار شدم یه چیزی میگم این آمپول کلا زندگیمو نابود کرد کاش تو مرکز بهداشت بهم میگفتن نازا میشی و برام نمیزدن چون بچه دار نشدم شوهرم همین رو بهونه کرد و رفت زن گرفت گفت پسر میخام کاش میمردم و آمپول نمیزدم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
همسرت بچه میخواد؟  آی یودی بذار

نه بابا بجه نمیخواد ولی با وسایل پیگیری مخالفه. میگه بهم لذت نمیده. منم نمیخوام به هیچ عنوان بچه دار بشم. قصد جدایی دارم فعلا تا پایان مدارس دارم بزور تحملش میکنم. یکم شرایطم تو این روزا خاصه...

خودت رو بیشتر از همه دوست داشته باش.
اسمش چیه ؟ روزانه باید بخورم؟

عزیزم من نمیتونم دارو تجویز کنم یه پزشک زنان برو یا مرکز بهداشت بگو یه قرص جلوگیری برات بده

شیش ساله گلم انقد دکتر رفتم انقد پول خرج کردم داروخوردم انواع آزمایشات بی فایده بود با اینکه من دختر ...

منم دخترمو براحتی باردارشدم 

ترس برم داشت رفتم این آمپول کوفتیو زدم .

حالا چه غلطی بکنم شوهرم بچه میخواد دخترم ده ساله شده 

جالبیش اینجاست دخترامون هم سن هستن بنظرم 

نکنه تو آمپولهای اون سالها یه چیزی بوده ؟؟؟ 

شما آزمایشاتت همه نرمال بود؟

دکتر چی گفت ؟

منم دخترمو براحتی باردارشدم  ترس برم داشت رفتم این آمپول کوفتیو زدم . حالا چه غلطی بکنم شوهرم ...

عزیزم دختر منم کلاس چهارمه خدا لعنتشون کنه من اونموقع خودم کم سن بودم گفتم جلوگیری کنم تا سه چهار سال بعد دومی رو بیارم نمی‌دونم چه کوفتی قاطی این آمپول ها بود من پیش متخصص های زیادی رفتم یکیشون ایازی هست که فوق تخصص نازایی داره گفت هیچ مشکلی نداری تخمدان هات کاملا سالمه بهم داروی تقویتی داد روز چهارده سیکل رفتم سونو گفت باورم نمیشه پنج تا فولیکول بالغ داری حتما باردار میشی اما نشدم 

منم دخترمو براحتی باردارشدم  ترس برم داشت رفتم این آمپول کوفتیو زدم . حالا چه غلطی بکنم شوهرم ...

آزمایش هام همه نرمال تیرویید سالم هورمون ها نرمال نمی‌دونم چه مرگمه شما چند سال آمپول زدین ؟ من از آخرای سال 93تا سال97عید قراربود برم بزنم دیگه نرفتم اقدام کردم برا بارداری نشدم انواع داروگیاهی امتحان کردم انگار نه انگار 

عزیزم اینجا یه دوستی داشتم می‌گفت چون آمپول زده نازا شده یه مدت اصلاح سبک کرده باردار شده

آزمایش هام همه نرمال تیرویید سالم هورمون ها نرمال نمی‌دونم چه مرگمه شما چند سال آمپول زدین ؟ من از آ ...

من ۵ بار این لعنتیو زدم 

خداااااااااااایاااااااااا ببخش بخاطر همه ناشکری هام غلط کردم

می‌دونم داره تنبیهم میکنه