2777
2789
عنوان

لکه بینی

485 بازدید | 16 پست

سلام وقتتون بخیر 22سالمه و متاهلم تنبلی تخمدان دارم و دکتر برام مکمل و داروهای تحریک تخمدان داده و من ی روز قبل موعدم و روز موعدم دمنوشای گیاهی خوردم مث پنج انگشت و تخم هویج و زنجفیل و لکه بینی داشتم ی روز و فردای روز موعدم باز ناشتا تخم هویج دم کردم خوردم و ترشحات زرد رنگ داشتم ک خیلی تعجب کردم و خیلی عذر می‌خواهم هیچ خونی نبود تا حالا همچین اتفاقی واسم نیوفتاده و فقط همون روز بود و قطع شد و ن لکه بینی داشتم و نه ترشح دیگه و الان هم دیگه پریود نیستم اما دردهای پریودی دارم الان 4روز گذشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک زدم ی هاله کم رنگ افتاد گفتم شاید کاذب باشه و دور انداختم خیلی میترسم نمیدونه چ اتفاقی برام ...

بارداری لطفادیگه دمنوش نخوروآزمایش بده

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

تخم هویج رو س روز اول پریودیم میخوردم فقط گفتم شاید پریود شدم بخاطر همین خوردم 

شما تنبلی تخمدان دارین اصلا نباید اینهمه گرمی بخورین

اینایی که خوردین همشون طبعشون گرمه

دارو خوردین بعد دمنوش هم خوردین 

سرخود اینکارارو نکنین

منم هر شب تو چاییم عرق هل یا دارچین یا زنجبیل میریختم آخرش باعث کیست شد 

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
شما تنبلی تخمدان دارین اصلا نباید اینهمه گرمی بخورین اینایی که خوردین همشون طبعشون گرمه دارو خوردی ...

ب دکترم گفتم این دمنوشا رو گف اشکالی نداره الان استرس دارم و نمیدونم چیه

ب دکترم گفتم این دمنوشا رو گف اشکالی نداره الان استرس دارم و نمیدونم چیه

استرس نداشته باش و دیگه هم اینهمه گرمی و گیاهی نخور

برا تنبلیت ویتامین سی بخر اگه ویتامین سی اولترا پیدا کردی بخری بهتره

هر روز صبح یدونه بعد از صبحانه بخور 

۳ روز مونده به پریودت قطع کن دوباره از روز ۵ پریود شروع کن بخور

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫