2777
2789
عنوان

📌دزد اعتماد ؛ بدتر از همه دزدی ها

150 بازدید | 3 پست

همیشه اینکه کسی اعتماد شخص یا قشر خاصی رو بدزده ، به نظر من بدترین نوع دزدی هست و مختص جامعه الانم نیست ، بعد یکی از همونها تاپیک زده که " ملت فشاری شده در چه حالن ، از طرف میلاد و دوستاش " ، جناب x اینکه دروغ گفتی و مثلا با اکانت خانم اومدی ، اکی ولی خب از همین الان اماده باش یکی هم مثل خودت بیاد سرکارت بذاره و اصلا هم نباید ناراحت بشی اونجا هم یکی حرف خودتو به خودت میزنه ، بهش میگن کارما ، ولی خودتو اماده کن برای اونروز ، بهرحال امثال شماها زیادن/ 

.

.

یکی هم بود ، البته یکی که چه عرض کنم ولی ایشون دروغهاش لو رفته بود پررو پررو بدون اینکه خجالت بکشه ، میگفت مجازی بود و از این چرت و پرتا ، در حالی که اینجا پشت هر اکانت یه ادمه و احساساتی داره ، اون که به بازی گرفته شده ، حالا اون که مجازی بود و اونا دزد اعتمادن . همینا امروز دزدی میکنن ، فردا یکی راست هم بگه ، کسی باورش نمیشه چون اینا ؛اعتماد فردا رو دزدیدن. میخوام بعضی داستان هایی که برای خودم پیش اومده رو بگم. شما هم دوست داشتین بگین.

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

این یه حکایت از قدیم

--------------------------------

اسب سواری ، مرد چلاقی را سر راه خود دید که از او کمک می خواست.مرد سوار دلش به حال او سوخت از اسب پیاده شد و او را از جا بلند کرد.و روی اسب گذاشت تا او را به مقصد برساند.مرد چاق وقتی بر اسب سوار شد ، دهنه ی اسب را کشید و گفت : …اسب را بردم ، و با اسب گریخت!اما پیش از آنکه دور شود ؛ 

صاحب اسب داد زد : تو ، تنها اسب را نبردی ، جوانمردی را هم بردی!اسب مال تو ؛ اما گوش کن ببین چه می گویم!مرد چلاق اسب را نگه داشت.

مرد سوار گفت : هرگز به هیچ کس نگو چگونه اسب را به دست آوردی ؛ زیرا می ترسم که دیگر « هیچ سواری » به پیاده ای رحم نکند!

حالا من داستان خودمو میگم ، سربازها همیشه یه جورایی مظلوم هستن ، یکی اونا یکی هم اونایی که مثلا میرن توی یه شهری بعد کیفشون رو میدزدن و حتی پول ندارن تا برگردن ، من دانشجو شهرستان بودم و خوب اینا رو میدونم . اونموقع ها ، که یه روز داشتم برمیشگتم با اتوبوس ، از شهرستان تا تهران ، اتوبوس وسط راه پیش پلیس راه وایستاد ، یه اقایی اومد گفت ، به نظرم خیلی صادقانه گفت ، گفت من گدا نیستم ، اومدم توی این شهر و کیف پولم رو دزدیدن ، فقط بهم همینقدر کمک کنید که بتونم تا شهر خودم برگردم. به نظرم این صادقانه اومد و بهش کمک کردم.

.

.

حالا یه بار توی مترو ترمینال داشتم میرفتم یه پسری اومد گفت من سربازم و پول ندارم و کمکم کن ،  با خودم گفتم نکنه این داره دروغ میگه ، بهش گفتم بیا بریم ترمینال همین الان برات بلیط شهرت رو بگیرم برو و دیگه محتاج کسی هم نشو ، به بقیه رو ننداز ، گفتش نه نمیخواد و زحمتت میشه و اینا ، هیچ پولی بهش ندادم ، من رفتم و دیدم جلوتر همون طرف داره حرفهای منو به بقیه میزنه . به نظر شما اگه واقعا این در راه مونده بود ، همونجا نمیگفت اکی بریم برام بلیط بگیر نهایت یه شماره کارت بگیره و بعدا برام واریز کنه ؟ منتی هم نبود. ولی این شده وسیله پول دراوردن و بازی با احساسات  و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی مترو دیدین طرف میاد میگه بچه ام مریضه و پول ندارم و ... ، من نمیگم همه شون دروغ میگم ولی خب چطوره که طرف هر روز هر روز بلند میشه میاد اینو میگه؟ انشالله که خدا ادم رو گرفتار خرج دکتر و بیمارستان نکنه ولی اگه مثلا ادم به همونی که هر روز میاد تو مترو میگه باشه بیا بریم بیمارستان بچه ات رو هم بیار یا اونی که میگه من نسخه دارم و پول ندارم ، بیا بریم داروخونه من نسخه ات رو میگیرم و پول رو به متصدی داروخونه میدم چه واکنشی داره؟

.

.

اگه واقعا راستگو باشه که میگه باشه

ولی اگه دروغگو باشه میگه نه میخوام تو زحمت نیفتی و ....

الله اعلم.

.

.

به نظر من ، یه عده ادم که مثلا فکر میکنن زرنگ هستن ، با بازی با احساسات ، اعتماد رو می دزدن و فردا یکی هم واقعا نیازمند باشه ، مردم فکر میکنن اینم دروغگویه مثل بقیه. که بهش دروغ گفتن و با احساساتش بازی کردن. اونا فکر میکنن زرنگن ، ولی دزدن. دزدی هم همیشه دزدی هست. خدا نکنه ادم توی راه بمونه ، توی یه شهر غریب و هیچکس هم بهش کمک نکنه چون فکر میکنه اینم دروغگویه. باید توی شرایطش ادم باشه وگرنه که سواره از پیاده خبر نداره ، سیر از گرسنه