2777
2789
عنوان

ترشح

54 بازدید | 5 پست

( دخترم )من برای پریودم خیلی مونده ولی ترشح قهوه ای رنگ دارم ۲ماهه قبل هم اینجور بودم ولی قهوه ه ایش یکم کمرنگ تر بود الان دیدم یه لحظه ی قطره خون هم اومد😑از چی میتونه باشع؟البته یه دارو برای کیستم داده از وقتی نمیندازمش اینجور شده میتونه از اون باشه?

دکتر بری بهتره

شاید از هورموناست شاید کیست و....

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیزه خطرناکی نیست؟ البته دارو داده بود گف ب وقتش بنداز مم ۴روز نمیندازم از اون میتونه باشه؟؟

نه بابا خطرناک ک نیست ولی به دکتر بگو من یبار کیست داشتم دو هفته یبار پریود میشدم در حد لک بینی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....