2777
2789
عنوان

موش دیدم خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شلوارتو بزن تو جوراب برو بیرون ببین چیه اگه نباشه احتمالا موشه ولی پشت پرده اینارو ببین خفاش نباشه

یعنی سقفتون کلا سقف کاذبه؟

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

وایی😭😭😭😭 در اتاق بازبود این موشه اگ میرف تو پاچه من چی من الان سکته میکنم😭😭😱

پاچه تو مگه خوردنیه؟اون میره سراغ کاغذا الان،فردا سمی ک گفتم بخر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چوبی؟ از این پی دی اف هستش اگ اسمشو اشتباه نکنم خودمم حس کردم از سوراخ اومد بیرون

نه عزیزم پی دی اف یه نوع فایل کامپیوتره . اگرم منظورت ام دی اف که کابینت رو ام دی اف می‌سازن . 

حالا اونش مهم نیست نگران نباش موش میترسه فرار می‌کنه پنهان میشه. تله بذارین.چسب موش بذارین گیر میوفته

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
اگ تو دستشویی باشه چی وایی الان سکته میزنم من

نه نیس پاشو موش باشه کل زندگیتو میجوئه

خونه تکونی کردنی فضله موش ندیدی

بنظرم شلوارتو بزن تو جوراب برو بیرون ببین چیه اگه نباشه احتمالا موشه ولی پشت پرده اینارو ببین خفاش ن ...

همین نصف شب زنگ زدم پسرم تو اتاق خودش بود اومد پشت در میگف هیچی نیس وای بر من پس موشه؟

نه نیس پاشو موش باشه کل زندگیتو میجوئه خونه تکونی کردنی فضله موش ندیدی

خونه تکونی نکردم هنوز 

ولی الان زدم نت عکس موش کپی همینه ک دیدم فردا باید خونه رو بریزیم بیرون  دعا کنین پیپا شه وگرنه من خول میشم

همین نصف شب زنگ زدم پسرم تو اتاق خودش بود اومد پشت در میگف هیچی نیس وای بر من پس موشه؟

احتمال داره زنگ بزن یکی بیاد سقف کاذبو برداره ببینه چخبره اونجا اگه سوراخی هست 

سیمانو با شیشه خورده مخلوط کنه بکشه راهش بسته بشه سیمان خالی باز از اون راه میاد

بابا نترس موش تا ادم ببینه فرار میکنه. حمله نمیکنه که. ترسوئه

کتاب میخوره؟ کلی کاغذ و کتاب مهم دارم من صبح باید برم بیرون تا بعذ از ظهر نیستم برگردم نجوععع ی وقت