2777
2789
عنوان

بیاین هرچی دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 147 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین دختر خوب ان شاءالله بهتر و قیمت مناسب ترشو پیدا میکنی ببین مرکز مانتو فروشی شهرتون کجای همون ک ...

درسته عزیزم تربیت تبریز مرکز مانتو هستش این جمعه رفتیم مانتو های خیلی خوشگلی داشتن بارون یه کم اذیت کرد نتونستیم بگردیم انشالله این هفته قسمت بشه میریم

درسته عزیزم تربیت تبریز مرکز مانتو هستش این جمعه رفتیم مانتو های خیلی خوشگلی داشتن بارون یه کم اذیت ...

یه مدل مانتو کتی پوشیدم اونم لامصب ۳۹۰۰بود یه دونه هم عبایی پوشیدم اونم ۱۹۰۰....نظرت درمورد مانتو عبایی چیه گلم

یه مدل مانتو کتی پوشیدم اونم لامصب ۳۹۰۰بود یه دونه هم عبایی پوشیدم اونم ۱۹۰۰....نظرت درمورد مانتو عب ...

من خودم قبلا هر دفعه یه مدل میگرفتم برای تنوع و خوب بود، مثلا یکبار کوتاه یه بار بلند

شما هم ببین چی برات تنوع ایجاد میکنه و دوس داری البته این نظر من 

عبایی هم راسته بخوای از نزدیک ندیدم چطوری میشه

عصبانیم

از دست اون سه نفری که به خیریه من کمک کردن ولی بعد گفتن ادم نباید برا کسی دل بسوزونه ب کسی کمک کنه حس مال حروم دارم به اون ۳۰۰ تومن پولشون 

از دست اون زنی ک دیشب بچه ۲ سالشو بغل کرده اومده گدایی سر چهارراه

عصبانیم از متقاضی جدید خیریه ک من ب خونه جیگر پول جمع کردم دارم بهش وام میدم چندش خانوم میخواد بره دندون درست کنه

یکمیم عصبانیم از خودم که برا خرید منبع درامد خیریه عجله کردم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.