2777
2789
عنوان

بیاین هرچی دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 147 پست
 این اصلا جز ادمیزاد نیس همچی موجودی ندیدم بخدا  جن هست خودش    فلج بشه جمعش ک ...

الهی

خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف همسر منو گفتی....بهش میگم حالا اینا چه جوری مغازه هاشونو میگردونن؟میگه خوب لازم نیست زیاد بفروشن ...

بهترین زمان خرید یکم بعد عید قیمت کمتر میدن 

من همیشه تو اوج گرونی و اول فصل میرم پالتو و مانتو میگیرم بعضی وقتها حس بدی میگیرم چون بعدش همون لباس ها ارزون تر شده 

ببخشید حالا غیبت شد بیخیالل اعصابم خراب شد 

اره ولش کن 😉

اعصاب خورد نکن میگذره سخته ولی میگذره

خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
بهترین زمان خرید یکم بعد عید قیمت کمتر میدن  من همیشه تو اوج گرونی و اول فصل میرم پالتو و مانت ...

آخه خرید عید خیلی مزه میده سال نو لباس نو دیگه دلمون به همین خوش بود کم کم اونم ازمون میخوان بگیرن 

بهترین زمان خرید یکم بعد عید قیمت کمتر میدن  من همیشه تو اوج گرونی و اول فصل میرم پالتو و مانت ...

کرونا ی حسنی داشت عید دیدنی مهمونی نداشت  

کی ما ادما یاد میگیریم  ب خواست خودمون زندگی کنیم  بایدها نباید ها کنار بذاریم 

خخخ فدات تو کاش این بیرون بودی  شنونده خوبی هستی  خدایی 🤩🤩🤩🤩😘

فدات عزیزم اسی بیشتر همدردری کرد 

انشالله آرامش بیاد سراغ هممون من حس میکنم از موقع کرونا آدمها با هم بد شدن، دور شدن تحمل دیدن همو ندارن اذیت میکنن حتی خانواده خود آدمم مثل قبل نیستن یا خودمون 

هر کی یکی دیگه رو اذیت میکنه و هر کدوممون یه جوری ناراحت ☹️❤

قدیماا ارزونی بود سادگی بود هی

من یه کم مشکل پسندم یادمه با بابام رفتیم خرید عید هی مانتو میپوشیدم خوشم نمیومد آخرش یکیشوپوشیدم بابام گفت درنیاری ها من خسته شدم دیگه قشنگ یادمه مانتو ۶۰هزار تومن خریدیم خیلی هم جنسش خوب بود