vvvvvo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 848 عنوان بیاین هرچی دارین بگین 1399 بازدید | 147 پست خوابم نمیاد بیاین موضوع بندازین وسط حرف بزنیم 😁 خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶 1402/12/20 | 05:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تمشک_وحشی_ عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 3968 مثلا چه عکسی حالتون خوب میکنه یا چه چیزی؟ من خودم دشت و کوه و بیابون تو فصل بهار، هوای تازه نور آفتاب آب، صدای پرنده ها، سرسبزی کوه و این همه زیبایی حالم عالی میکنه
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 بیا موضوع 🫴انداختمشبرو اونور موضوعی نشی یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
vvvvvo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 848 مثلا چه عکسی حالتون خوب میکنه یا چه چیزی؟ نمیدونم جدیدا همش حالم بده تو چی خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
vvvvvo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 848 بیا موضوع 🫴 انداختمش برو اونور موضوعی نشی تو اب نمک بودی قربونت😂شوخیه البته خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
تمشک_وحشی_ عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 3968 نمیدونم جدیدا همش حالم بده تو چی منم حالم بده ولی بیایم به چیزهایی که دوس داریم فکر کنیم خوب شیم 😁😁😁
آشپزخانواده عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 6677 مثلا اینکه مانتو ولباس چقدر گرون شده رفتیم یه مغازه مانتو های جدید از ۵میلیون به بالا بودن تو تبریز
vvvvvo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 848 مثلا اینکه مانتو ولباس چقدر گرون شده اره لامصب ی کاری کردن همون کهنه هارو تمیز کنیبپوشی😂😑 خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
vvvvvo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 848 منم حالم بده ولی بیایم به چیزهایی که دوس داریم فکر کنیم خوب شیم 😁😁😁 حتما مثلا چی منکه از صبح انقد گریه کردمچیزی نمیبینم بیخیال چشش ناله 😂😉فکر آیندمون باشیم نه خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 تو اب نمک بودی قربونت😂 شوخیه البته نه آب نمک شوره برای پوست و مو ضرر دارهمن تو آب قند میخوابم شبا هاهاها 🤪🤣🤣🤣 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
vvvvvo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 848 رفتیم یه مغازه مانتو های جدید از ۵میلیون به بالا بودن تو تبریز اوووو کلیه خریداران عزیز؟!😑😂 خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
vvvvvo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 848 نه آب نمک شوره برای پوست و مو ضرر داره من تو آب قند میخوابم شبا هاهاها 🤪 🤣🤣🤣 جووون نکنه الان مورچه بهت چسبیده 😂 خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶