2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی زمانی تو این فازا بودم حتی چند تا نوشتم و نصفه ول کردم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

تم دوران کنکور همه یه بار به فکر رمان و داستان نوشتن میافتن 😂🤣 برو درس بخون بابا بعد کنکور وقت بر ...

من تاحالا زیاد نوشتم یعنی سه ساله ایناس رمان مینویسم ولی ذوس دارم اینبار شروعش جذاب باشه😂

من حتی با یک نگاه هم عاشق تو نشدم...انگار که مهرت از قبل توی دل دیوونم وجود داشته! وقتی برای اولین بار دیدمت شوکه شدم... انگار که هزار سال بود میشناختمت! منو به خودم بیار و تو هم عاشق من شو! آره من عجیبم... اما نه عجیب تر از تو... پس قلب مهربانت رو به من بسپار... بیا تا عاشقی کنیم با هم و به دنیا ثابت کنیم عجیب بودن به معنای بد بودن نیست!بیا رازمون رو پیدا کنیم دوتایی در کنار هم... 

❤آیسو❤ چشمامو باز کردم و با دیدن اوضاع گفتم: بازم یه روز مزخرف دیگه... وقتو تلف نکردم و بلند شدم، میدونستم بخوام دست دست کنم خوابم میبره و حالا خر بیار و باقالی بار کن! طبق معمول لباس های پسرونه مو به تن کردم و جلوی آیینه ایستادم و به چشمای قرمزم نگاه کردم، آره عجیبه! اما عجیب تر از اینم میشه... 

این شروع یکی از رمان های خودم بود😁

یه جورایی نکته های مهم و کلی رو گفتم که خواننده جذب بشه