2777
2789

دائم در حال دستور دادنه 

اینکارو کن اونکارو نکن

جدیدا دیگه محلش نمیزارم انجام نمیدم

بهش میگم تو یه ربات میخوای ،برده هم داشته باشی بالاخره میبره 

اولای ازدواج خیلی بدتر بود تا شب میرفتم رو تخت میگفت شارژرمو بیار

دوباره میرفتم رو تخت میگفت فلان شلوارمو بیار 

بعدش آب و ....صد دفعه منو به زحمت مینداخت 

رستورانم میریم خیلی ریلکس پدر اون گارسون بدبخت و درمیاره،یه دفعه میگه آبلیمو بعد میگه فلا و فلان 

اصلا براش مهم نیست به بقیه چقدر زحمت میده یکدفعه هم نمیگه چندبار آدمو میفرسته 

پسرم ۷ سالش بود فهمید گفت کاریو که خودت میتونی انجام بدی به من نگو،خیلی هم دستور میدی من خنگ تا الان مراعاتشو میکردم

مادرش اعتقاد داره پسر یا مرد نباید دست به سیاه و سفید بزنه زن باید عین چی از صبح تا شب کار کنه

پسرای یاردان قلیش تو خونه بودن میرفت نونوایی و ....

حالا من تو خونمون بودم بابام ظرفها میشست

داداشم خریدهای روزانه رو میکرد

اینم آشپزی دوست داره ولی گند میزنه به آشپزخونه و گازو ......

امروز دور خودش میچرخید و همش میگفت ظرفهارو بشو نونهارو فریز کن و ....کچلم کرد انقدر گفت

بهش گفتم هر وقت خودم صلاح دونستم هرکاری و بخوام انجام میدم

دیوونم کرده

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی بده منم بدم میاد یکی اینطور باشه حتی بدم میاد غذا درست کنم آدم خودش توو خونه خودش اینکارا نکرده بعد یه غریبه میاد گند میزنه به همه چی😅🫠 البته اینا توو خونه خودشون اینطور نبودن عقده ای شدن میان رو سر خانوماشون خالی میکنن🙄وگرنه دربست در اختیار خونوادشونن

ب خوبی بهش بگو 

فایده نداره

از مامانمم کار میکشه میاد خونمون

میگه سیب زمینی و پوست بکن و .....

نمیدونم فکر میکنه مردم عقل ندارن این باید برای همه تعیین تکلیف کنه

فکر میکنی فایده داره ؟ اینجوری بزرگ شده

نمیشه اینطوری تحمل کنی که.. باهاش حرف بزن منطقی و یکم هم سیاست زنانه به خرج بده تا نرم بشه و حرفت گوش کنه، بگو داری اذیت میشی.. تو کارا ازش کمک بخواه، با این لحن: برا مثال بگو : عزیزم میشه یکم کمکم کنی تو بهتر میتونی اینکارو انجام بدی.. همون اشپزی ک میگی علاقه داره باهم انجامش بدید کم‌کم بیارش سمت کارهای دیگه.. یه مدت تو ازش کار بخواه بگو میشه یه لیوان اب بدی واقعا خسته‌ام.نمیتونم و.. مشاور هم ببرش ، یجور بگو ناراحت نشه

تربیتش که از بیخ مشکل داره اینجور مادرا خیلی ضالمن هم در حق خود پسرشون ظلم میکنن هم زن بیچاره اش باید تربیتش کنی انجام ندی نباید کوتاه میمومدی حالا کاری که شده ازاین به بعو اصولی جلو برو به پسرت یادبده مثل پدرش نشه توهم به زحمتش بنداز تو شرایطتش قرار بگیره بذار بفهمه حالا مشاور و این چیزام خوبه اگر خییلی خوب نشد اوضاع

بیخیال همسرمنم دستور میده ولی خب اکثرا درک می کنم که خسته اس 

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  
محلش نذارید تا درست بشه ظاهرا دست خودش نیست مرض داره

یه بشقاب رو میز باشه برنمیداره عین آلارم گوشی هر ۵ دقیقه یبار میگه بشقاب رو میزه برش دار

بیخیال همسرمنم دستور میده ولی خب اکثرا درک می کنم که خسته اس 

این عادتشه

یعنی امان از ۵شنبه جمعه ها که این خونس

یه بشقاب رو میز باشه برنمیداره عین آلارم گوشی هر ۵ دقیقه یبار میگه بشقاب رو میزه برش دار

ایشون مشکل داره نیاز.به درمان داره 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤