2777
2789
عنوان

حساسیت نسبت به حرفهای دیگران

849 بازدید | 77 پست

دوستان اگر نسبت به یکی از حرفها و رفتارهای اطرافیانتان به شدت حساس باشید و نتوانستید حلش کنید و به دنبال سیاست برای پاسخ باشید اون حرف و رفتار چه هست؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
واي واي مشكل منم هست كمممك

یکی از بدترین ها رو بیان کنید که از پاسخ دادن عاجزید اما سیاست برای پاسخ دادن ندارید....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بدترین ها رو بیان کنید که از پاسخ دادن عاجزید اما سیاست برای پاسخ دادن ندارید....

مثلا اينكه راجب ظاهرم نظر منفي ميدن و من انقدر غصه دار ميشم كه نميتونم جوابي بدم…

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
چند سالتونه؟مثلا چی؟

٢١

مثلااه دماغت خوب عمل نشده مثلا عمل كردي؟

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
عمل کردین؟شما چه پاسخی میدین؟

اره،نهايتا ميگم اره خودم طبيعي خواستم،يا اينكه هنوز ورمه

منم همین مشکل رو دارم 

نسبت به همکارم هر حرف و رفتارش رو به خودم میگیرم

همیشه با طعنه با هام حرف میزنه و جوری برخورد میکنه انگار خنگم

اما چون تازه مشغول شدم و اون سابقش بالا هس حرفی نمیزنم😑

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
منم همین مشکل رو دارم  نسبت به همکارم هر حرف و رفتارش رو به خودم میگیرم همیشه با طعنه با هام ...

پر رنگترین و عذاب آورترین حرف و رفتارش چه هست؟

وقتی استرس میگیری دیگه چیزی به ذهنت نمیاد بخوای با سیاست باشی 

من یه تکنیک خوبی دارم

وقتی کسی چیزی بهم میگه یا رفتاری میکنه ناراحت میشم تو ذهنم مجسم میکنم که نفر سوم هستم و از دید نفر سوم دارم به قضایا نگاه میکنم و جلی من دختر دیگه ای هست 

خلاصه احساسم واسه مدتی کمرنگ میشه و مغزم به کار میوفته 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
آره خييلي

چقدر عالی، اگر کسی این رو گفت و پر تکرار بود و باعث آزارتون می تونید با لبخند بگید اینقدر از عملم راضیم که حاضرم شماره ی دکترمو به شما هم بدم!