2777
2789

پست قبلیمو گزارش بزن 

برام فلان کن بمان کن 

نهایت بی احترامیه خودتون رعایت کنید تا چیزی بهتون نگند 

نظر داری بیا نداری چرت ننویس 

خب چی میشه مگه تو اینستا هم زیر هر پست کلی از این چیزا هست،حالا این وسط کاریه نفر راه بیفته چی میشه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی میشه مگه تو اینستا هم زیر هر پست کلی از این چیزا هست،حالا این وسط کاریه نفر راه بیفته چی میشه

مثلا استارتر داره میگه همسرم کتکم زده و حالم بده

بعد یهو یکی بگه استارتر برام گزارش میزنی 🤕

درسته آیا؟

بعدم عزیزم اولا کامنتای یک پست رو نمیشه با یک تاپیک مقایسه کرد و لزوما هر چی هم تو اینستا هست درست نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ببین بحث اینجا چیز دیگس با اونجا فرق میکنه 

یکی تاپیک میزنه و شاید راهنمایی میخواهد یا... بعد هیچکس جواب درست درمون نمیده یکی هم که میده تو فکر خودشه که براش گزارش بزنی یا بیای پست آخرش و این نهایت بی احترامی به استارتر هست.

مثل اینکه بری  دکتر داری صحبت میکنی بعد یهو دکتر میگه حتما به پیج من سر بزن! گوشم نمیده تو چی داری میگی هزینتم رفته 

اینجا هم هزینه نت و وقت یک فرد هست  حتما همه بیکار و علاف نیستند 

پس هرکاری دارید تاپیک جدا بزنید 

اومدی تاپیکم😁  نه میدونی چیه  فهمیدم اسپرگر دارم  یه نوع  دیگه اتیسمه

اره :)) به دلم افتاد بیام بهت بگم هود بیمار پنداری نداشته باش 

وقتی رو یه عیبی از خودت تو نت سری میکنی به چیزهای عجیب غریبی بر میخوری 

اما ممکنه با گذر زمان یا مطالعه یا تو تنهایی فکر کردن خودت متوجه چاره کارت بشی و عیب کارتو برطرف کنی 

پس ول کن این اسامی رو... دلت شاد