2777
2789

یا نظر دخترا اینه ک باید صبر کرد تا ۳۰سالگی برای کیس بهتر

پسری که سالم و پاک و خوش اخلاق و خوش قیافس و خانواده هاتون تا ۷۰درصد مشابه هستن و هم کفو و اینده خوبی هم داره و تفاهم و اهداف مشترک دارین و با همه اخلاقاتون راه میاد

باز هم باید تک به تک چرتکه انداخت درامد و این چیزا رو حساب کرد یا تا ۷۰درصد تشابه باشه میشه ازدواج کرد؟یا باید بقول دخترا حساب کرد و مقایسه کرد با خواستگارای بعدی و دنبال بهترین کیس گشت

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی بهترشو ندیده و هم  نمیتونه بگه این بهترینه

پس باید با توجه به معیارهای خودت تشخیص بدی این مورد برات مناسب هست یا نه

کلا مقایسه رو نمیپسندم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
تا ۳۰ سالگی وایسی پسری میاد که ۳۶ یا ۳۷ سالشه. دیگه اون پسر فکر نمیکنم خیلی سالم و پاک باشه. نظر خود ...

نظرم اینه شما خیلی تو تاپیکهای ازدواج نظر نده 

من از 20 سالگی تمام خواستگارام بالای 35 سال بودن 

تازگیا که ازدواج دوم هم میاد 

انقد ب سن سال گیر ندین مهم اول ب بلوغ فکری رسیدنه بعدش اگر مورد خوبی بود و حالتون باهم خوب بود ازدواج کنین اگرم نه که زندگی خودتونو کنین. ازدواج کردن نکردن مهم نیس. مهم درست انتخاب کردنه

نظرم اینه شما خیلی تو تاپیکهای ازدواج نظر نده  من از 20 سالگی تمام خواستگارام بالای 35 سال بود ...

خب پسر کمتر از ۳۰ سال بهتره. هیجان بیشتری داره و شور زندگی داره. ولی معمولا مردای بالای ۳۵ این ویژگی ها رو ندارن

والا خیلی نفهمیدم چی میگی

ولی ازدواج سن خاصی نداره

بعد ۱۸ هر وقت عاشق شدی و اوکی بود جمع کن برو دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه