2777
2789

توروخدا تا اولشی خودتو نجات بده بقیشو نبین🤣🤣🤣

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نبین، تا الان نصف بازیگرا مردن 😁

بگیم تا از نگاه کردن منصرف ش 

البته تا اینجاش فقط شنگول و آسیه و دوروک رو میشناسه فک کنم😅

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
بگیم تا از نگاه کردن منصرف ش  البته تا اینجاش فقط شنگول و آسیه و دوروک رو میشناسه فک کنم😅

🤣🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بگیم تا از نگاه کردن منصرف ش  البته تا اینجاش فقط شنگول و آسیه و دوروک رو میشناسه فک کنم😅

اره بگو لطفا چون مرگ کادیر خیلی بد بهم ضربه زد مامانم میگه چرا هر دقیقه گریه میکنی ؟میشه بگی ملیسا چش میشه 

اره بگو لطفا چون مرگ کادیر خیلی بد بهم ضربه زد مامانم میگه چرا هر دقیقه گریه میکنی ؟میشه بگی ملیسا چ ...

ملیسا رو میفرستن تیمارستان خارج از کشور و دیگه ب سریال برنمیگردع

اره میدونم ولی من الان این قسمتم ولی توی فراگمان ها دیدم اولجان با عمر دشمن شده چرا؟؟

این قسمتایی که میگی مال خیلی وقت پیشه، یادم نمیاد کدوم دعوا بوده ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه الان من فراگمان این هفته رو میگم باهم دعوا میکنن

نمی‌دونم 🤔🤔

نه ولی من کادیر و ملیسارو بیشتر از همشون دوست داشتم 😭😭😭

اووووه حالا انقد آدم میاد توی سریال و میره که کلاً اونا رو یادت میره 😆