2777
2789
اخه ۶۴ ۱۶۰ خوبه خیلی خودتو اذیت نکن ولی من واقعا وزنم بده اعتماد به نفسم پایینه خیلی بدشدم

پهلوهام بخاطر تنبلی انداره دسته ی سماور شده

منم اعتماد بنفسم پایینه 

جاریم رفت پیکر تراشی ۹۰ کیلو بود الان کمرش ساعت شنی شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پهلوهام بخاطر تنبلی انداره دسته ی سماور شده منم اعتماد بنفسم پایینه  جاریم رفت پیکر تراشی ۹۰ ...

اره مام تو اطرافیان زیاد میرن ولی من واقعا دلشوندارم اصلا سمت چیزای خطرناک نرو 

واقعا زمونه بد شده میرن هزار جور بلا سر خودشون میارن ومیان خودشونو به نمایش میزارن بیچاره مردامون

من کیست pcoدارم دکتر گفته چیز خاصی نیست ولی پریود هام نامنظمه خیلی نگرانم یعنی مامان نمیشم(عقدم یک س ...

کیست نیست اون تنبلی تخمدان هست منم دارم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
اره مام تو اطرافیان زیاد میرن ولی من واقعا دلشوندارم اصلا سمت چیزای خطرناک نرو  واقعا زمونه بد ...

من میتونم برم نمیترسم ولی ۱۸ سالمه از ی طرف ام زایمان نگردم تا حالا میگن برمیگردع بعد زایمان بعدشم اگه رعایت نکنی همون آش و همون کاسه اس 

اتفاقا پهلو هیچ جا قایم نمیشه ادمو از عرض بزرگ نشون میده یعنی ادمو گنده میکنه نمیدونم چجوری منظورمو برسوننم خلاصه خوش بحال لاغرا

من این ماه یکم وزنمو کم کردم و باورم نمیشه امروز بدون هیچ قرصی پریود شدم🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ ...

خییییلی تاثیر داره کم کردن وزن منم پلی کیستیکم دکترم گفت حتی شده ماهی ۲کیلو وزن کم کن

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
من میتونم برم نمیترسم ولی ۱۸ سالمه از ی طرف ام زایمان نگردم تا حالا میگن برمیگردع بعد زایمان بعدشم ا ...

دقیقا

ولی سلامتی هم مهمه خوش بحال سالما خدا سلامت روح وجسم رو از کسی نگیره