2777
2789
اره از اعصابم بود ارامبخش میخورم

من از یه ترس و اظطراب بیهوده شروع شد و هرچی بیشتر در مورد علت سرچ کردم وضعیتم بدتر شده، شما فقط با داروی اعصاب بهتر شدین؟ یا داروی مخصوص برای خواب رفتگی هم داده بود؟ من دو ماه هست فلوکستین و کلردیازپوکساید مصرف میکنم ولی خوب نشده 

فقط  و فقط بخاطر کمبود ویتامین دی هست .. من جوری بود که فکر میکردم ام اس دارم بعد تو آزمایشا مت ...

منم از ترس ام اس ، ام ار ای دادم خداروشکر گفتم سالمه ولی ویتامین هام تو آزمایش مشکلی نداره فقط کم فقط آهنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم مدتی بود همینطوری بود دکتر متخضص بردیمش باتوجه ازمایش هایی که داد گفت فقر آهن و ویتامین هس ...

با ویتامین ها مشکلش درست شد؟ چقدر طول کشید تا درمان بشه 

منم از ترس ام اس ، ام ار ای دادم خداروشکر گفتم سالمه ولی ویتامین هام تو آزمایش مشکلی نداره فقط کم فق ...

پس اگه ویتامینات خوبه بخاطر استرس و اعصابت هست  برو به دکتر بگو برات بنویسه من سیتالوپرام برام نوشت خیلی خوب شدم  هم ویتامین دی میخورم

من از یه ترس و اظطراب بیهوده شروع شد و هرچی بیشتر در مورد علت سرچ کردم وضعیتم بدتر شده، شما فقط با د ...

نه داروی مخصوص خواب رفتگی نداد فکر نمیکنم همچین دارویی وجود داشته باشه کلا. من چون هم اضطراب دارم هم وسواس و هم افسردگی سرترالین پرفنازین و آلپرازولام میخورم، من چند سابه میخورم دیگه یاد گرفتمشون آلپرازولام شل میکنه ینی همون کاری که کلردیازپوکساید میکنه البته با دوز بالاتر، ینی از یه خانواده ان، چند وقته داری مصرف میکنی؟

خداروشکر ، چند وقت طول کشید تا کامل از بین بره

سه چهار سالی

گوجه فرنگی

تره

اسفناج

لیمو ترش

فلفل دلمه

چند شیره

مویز

کشمش پلو

زیاد بخور

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
پس اگه ویتامینات خوبه بخاطر استرس و اعصابت هست  برو به دکتر بگو برات بنویسه من سیتالوپرام برام ...

دو ماهه فلوکستین و کلردیازپوکساید مصرف میکنم ولی خوب نشده ، هر بار که خواب میاره دست وپام استرس تمام وجودمو میگیره و سرچ میکنم هی، مریضی های بدی رو دلیلش میزنه

سه چهار سالی گوجه فرنگی تره اسفناج لیمو ترش فلفل دلمه چند شیره مویز کشمش پلو زیاد بخور

اوه سه چهار سااال، من دو سه ماهه اینطورم فکر کردم فوری باید خوب بشم ، باز خداروشکر مال شما خوب شد

نه داروی مخصوص خواب رفتگی نداد فکر نمیکنم همچین دارویی وجود داشته باشه کلا. من چون هم اضطراب دارم هم ...

من سه ماهه این مشکل ایجاد شده و تقریبا دوماهه دارو میخورم ولی نمیدونم چرا با وجود دارو باز دلشوره میاد سراغم

من سه ماهه این مشکل ایجاد شده و تقریبا دوماهه دارو میخورم ولی نمیدونم چرا با وجود دارو باز دلشوره می ...

اصلا تغییر نکردی یا یکم بهتر شدی؟؟ با دکترت در میون بزار شاید داروهاتو عوض کنه

اصلا تغییر نکردی یا یکم بهتر شدی؟؟ با دکترت در میون بزار شاید داروهاتو عوض کنه

من به جز خواب رفتگی لرزش داخل بدن حس میکردم خداروشکر اون رفته ولی این خواب رفتن ها وقتی تو حالت استراحتم بیشتر هست تا زمانی که سرگرم کاری هستم

دو ماهه فلوکستین و کلردیازپوکساید مصرف میکنم ولی خوب نشده ، هر بار که خواب میاره دست وپام استرس تمام ...

عزیزم به دکترت بگو سیتالوپرام بهت بده عالیه  این چیزایی که میگی فقط بخاطر استرسه . من جوری شده بودم که تمام انگشتام و سر انگشتام گز گز میکرد نصف صورتم و دستم کامل خواب میرفت تقریبا مطمعن شده بودم ام اس دارم 😅رفتم ام ار آی تزریقی سر و گردن دادم گفت هیچیت نیست فقط استرس و کمبود ویتامین دی داری . بعدم سیتالوپرام برام معجزه کرد اون زمان استرسم خیلی بالا بود الان قرصه تفکراتمم تغییر داده حتی دیدم به زندگی عوض شده  این قرصم با تجویز دکتر مغز و اعصاب  مصرف کردم

عزیزم به دکترت بگو سیتالوپرام بهت بده عالیه  این چیزایی که میگی فقط بخاطر استرسه . من جوری شده ...

الان مصرف میکنید؟ میشه بگید چقدر بعد مصرف قرص طول کشید تا این خواب رفتگی ها از بین بره؟