2777
2789

تا اخر بخونید لطفا

یه خانمی هست که همسرش زندانه، حبس ابد

سه تا بچه قد و نیم قد داره

یکی از دوستام گفت یکی از بچه های این خانم رو دیده که  تو راه مدرسه،  از سرما می لرزیده ولی لباس مناسب نداشته بپوشه 

دلم خیلی سوخت

گفتم الان شبه عیده 

ماه رمضون هم هست

یه کاری بکنم براشون 

کلا ۶ تومن دارم

چطوری این مبلغو تقسیم کنم که برای سه تا بچه هم لباس مناسب عید بگیرم هم یه کاپشن 

دوست دارم یه کم اجیل هم براشون بگیرم

ممنون میشم نظر بدین 

می ترسم پول بدم، مامان بچه ها پولو خرج نیازهای دیگه کنه و بچه ها بازم لخت بمونن

چی کار کنم ؟؟ لطفا نظر بدین 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب رو سن بچه ها لباس بخر 

لباس های مارک و گرون هم نخر 

از جاهای ارزون بخر مثل تولیدی ها

که بشه چیزای بیشتری خرید 

آجیل هم بنظرم چون گرونه به جاش مقداری تخمه ،برنجک، گندم شیرین و بادوم زمینی بخر 

همه اینا مناسب در میاد و حجم بیشتر هم میتونی بگیری 

خدا خیرت بده ایشالله که انرژی مثبتش بیاد تو زندگیت

بنظر من سه تا کاپشن بگیر باقی پولو بذار تو پاکت بده مادره شاید نیازی داره که خیلی واجب تر از آجیله 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم خدا خیرت بده برو نمایشگاه که برای عید برگزار میشه تو شهرتون هم آجیل شیرینی و هم لباس قیمت مناسب گیرت میاد ..♥️هزار برابرش بهت برگرده آن شاءالله بهترین ها برات اتفاق بیفته 🌹 خوشبخترین باشی 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
خب رو سن بچه ها لباس بخر  لباس های مارک و گرون هم نخر  از جاهای ارزون بخر مثل تولیدی ها ...

اخه دوست دارم اجیل پسته داشته باشه

مطمعنم بچه ها چند ساله پسته و بادوم نخوردن 

اگر برار هر بچه حدود ۱/۵ در نظر بگیرم 

با یک و نیم میشه هم کاپشن گرفت هم کفش و هم بلوز و شلوار ؟؟

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
به سلیقه ی خودت برو براشون لباس بخر

برای دخترا چی بخرم؟

بلوز و شلوار یا پیرهن؟؟

عزیزم خدا خیرت بده برو نمایشگاه که برای عید برگزار میشه تو شهرتون هم آجیل شیرینی و هم لباس قیمت مناس ...

ممنون از دعای قشنگتون 

همچنین برای شما انشاله

اخه دوست دارم اجیل پسته داشته باشه مطمعنم بچه ها چند ساله پسته و بادوم نخوردن  اگر برار هر بچ ...

بببین لباس واجب تره 

اونی که نداره ترجیح میده لباس بخره تا پسته 

احساست را درک میکنم ولی اون بچه ها با بادوم زمینی و برنجک هم خوشحال میشن و حس و حال عید را میگیرن 

اگه پولت بیشتر بود میگفتم آجیل هم بگیر ولی با این پول اولویت را بذار لباس عزیزم 

گلم آنلاین شاپ منم ببین 

لباسام زیر ۲۰۰

اگه خواستی چون کار خیره به قیمت خرید هم میتونم بدمت

https://rubika.ir/arzanishop

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
اخه دوست دارم اجیل پسته داشته باشه مطمعنم بچه ها چند ساله پسته و بادوم نخوردن  اگر برار هر بچ ...

یک و نیم 🤔🤔🤔 

بببین کاپشن مناسب حدود ۷۰۰ گیرت میاد 

و کفش ۴۰۰

و بلوز ۲۵۰

شلوار ۴۰۰

قیمتا این حدوداست ولی بازم بگرد