2777
2789

سلام دوستان لطفا کسی تجربه ای داره بگه پسرم چهارسالشه تازه به حرف افتاده کلمه میگه جمله هم فقط مامان بیا رو میگه خیلی نگرانم اگه مثل هم سنای خودش نشه چی؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

البته این کلمه هم بعد از ده ماه گفتاردرمانی و کاردرمانی داره میگه ولی هم سن های خودش خیلی جلوترن شعر ميخونن کامل حرف میزنن خیلی نگرانشم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش دکتر . .. گوش نده که میگن ماهم همین بود بعد زبون باز کرد

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
ببرش دکتر . .. گوش نده که میگن ماهم همین بود بعد زبون باز کرد

بردم دکتر تحت نظره هیچی نمیگفت اصلا

همه کلمات میگه؟براش کتاب بخون باهاش روزمره حرف بزن 

ن همه کلمات هم نمیگه ولی خب خیلی ها رو میگه

عزیزم حتما ببرش دکتر گفتار درمانی

عزمزمه ده ماهه دارم میبرمش گفتاردرمانی و کاردرمانی ولی الان فقط کلمه میگه چکار کنم راه بیفته

عزمزمه ده ماهه دارم میبرمش گفتاردرمانی و کاردرمانی ولی الان فقط کلمه میگه چکار کنم راه بیفته

نگران نباش. فقط ادامه بده خودتم باهاش کار کن. زیاد باهاش حرف بزن‌ وگرنه تا بزرگسالیش ادامه پیدا میکنه.

اگه تجت نظر دکتره پس نگران نباش کم کم راه میفته، ارثی دارین که انقدر دیر حرف اوند؟ رنگا و اعدادو بلده؟ مثلا قرمزو نشونش میدی ، رنگشو میگه؟

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
اگه تجت نظر دکتره پس نگران نباش کم کم راه میفته، ارثی دارین که انقدر دیر حرف اوند؟ رنگا و اعدادو بلد ...

اره رنگا رو همه بلده قرمز و آبی سبز و زرد  و میگه ولی بقیه رو نشون میده ...ارثی داریم ولی این دیگه خیلی عقبه همه آرامش منو گرفته این بچه آخه با این همه کلاس باید الان خیلی بهتر میشد خسته شدم دعام کن یا بچم خوب شه یان بمیرم دیگه نمیخام نفس بکشم

اره رنگا رو همه بلده قرمز و آبی سبز و زرد  و میگه ولی بقیه رو نشون میده ...ارثی داریم ولی این د ...

ایشالا خیلی زود یاد این حالت بیفتی خندت بگیره، چنان گل پسرت بلبل زبون بشه حض کنی، یه کم بیشتر باهاش کار کن، مهد کودک ببرش، تو محیطی که بچه توش زیاده ببرش 

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
عزیزم اگه درکش بالا هست و متوجه همه چی میشه نگران نباش کم کم راه میفته  شما به فکرش هستی و دار ...

من اصلا نمیدونم درک ی بچه چهارساله باید طور باشه دیگه مخم قد نمیده ولی دستودپذیریش خوبه