_dokhtar_paeez_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 541 عنوان فقط خانمای خوشگل بیان😁😁 129 بازدید | 2 پست بچه ها چه ترکیب و شماره رنگی از شرابی بذارم رو موهای مامانم که هم سفیدی هاشو بپوشونه هم خوشرنگ بشه؟اگرم ترکیب رنگ دیگه ای بلدین که سفیدی رو بپوشونه و خوشگل باشه پیشنهاد بدین.میخوام از قهوه ای در بیاد تکراری شده.پیشاپیش مرررررررسی من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد ، و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند 1402/12/19 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_عدد_آدمیزاد عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2886 من زشتم ولی کنجکاو جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
_dokhtar_paeez_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 541 من زشتم ولی کنجکاو دروغ نگو خوووشگلی🤗😂 من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد ، و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند