2777
2789
عنوان

بیچاره شدم، رنگ موهام

1032 بازدید | 32 پست

بچه‌ها من بنا به دلایلی مجبور شدم سریع موهام رو رنگ کنم و منتظر وقت ارایشگاهم نموندم. رفتم برای خودم رنگ بخرم، رنگ خارجی فندقی و شنی به پیشنهاد بوتیک دار، هر تیوپ ۱۰۰ تومن و واریاسیون ابی و نقره ای خریدم. بهش گفتم قهوه ای سیر میخوام و گفت خودم ارایشگرم و اینارو ببر قاطی کن. الان موهام افتضاح شده، چیکارکنم قهوه ای بشه.

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه😅

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

عکس بده شاید اونقدر بد نیس خودت اینجور فکر میکنی

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰