2777
2789
رفت عمان وبرگشت ...پسراولش هم یکماه پیش ازدواج کرد...من اطلاعم بیشتره ...

این تاپیک مال همون زمان بود که تازه رفته بود برام عجیب بود کسی که انقدر از اوصاع اینجا تعریف میکنه و امید میده راهشو بکشه و بره 

احتمالا دیده اونجا نمیشه با خودشیرینی و پاچه خواری و چرت گفتن خرج ده تا بچه رو دراورد و  فهمیده اینجا بهتر به نون و نوایی میرسه برگشته 

برای اینکه این خانوم داشته تبلیغ فرزند اوری برای ایران میکرده و ادعا داشته تو این شرایط بد اقتصادی ر ...

الان ک برگشته

یه سال همسرش اونجا کار داشت، رفت و برگشت

الان انتظار دارید با ده تا بچه تنها میموند ایران، همسرش هم تنها میرفت و اون یه سالو میموند

از همون اول هم گفته بود مهاجرت نیست، موقته

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله دهنشو باز میکنه معلوم‌میشه چه مدل ادمیه بعدا توقع داره باهاش خوب هم رفتار بشه تو یه تاپیک د ...

😂😂😂ب منم گفت فک کنم خودش خیلی هلاک شوهر بوده بنده خدا. الان باید مدال بهش بدن شوهر کرده

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خدا داغ بچه رو بدلت گزاشته بسوزبدبخت خدازده پس ازننه بابات شروع کن

خفه شو ایکبیری تو پیرزنی یا بقیه مثل پیرزن ۹۰ساله فقط نفرین بلدی اسکول!! یکم بروز باش خیلی بی لـــــِوِلی عزیزم دوست نداشتم اصلا ریپلایت کنم مجبورم کردی. نفرینم دو سر داره من ک ب شخمم میگیرمت بوس بای

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
فعلا که خدا بدجور سوزوندتت بشین ببین و بسووووز ترشیده بدبخت

تو کلا برعکس نام کاربریتی اسمتو باید بجا آرامش میذاشتی زهر مارم۱۲۳😂😂

فعلا که خدا بدجور سوزوندتت بشین ببین و بسووووز ترشیده بدبخت

شکر خدا بجز نداشتن اخلاق فهم هم نداری میگم شوهر و بچه دارم

حالا که معلومه کی داره میسوزه جوری که که دست به دامن این و اون مبشه براش دعا کنن شوهرش بمیره بله خلاص شه از اتیشی که توش گرفتاره 

یا خدا چی بگه ادم بهت چقدر حقیری تو بیخود نیست زندگیت مثل دلت سیاهه از ذات خرابته

توتاپیکم افاضات فرمودی اومدم تاپیکاتو بخونم ببینم دردت چیه که به دیگران میپری فهمیدم اگراینقدرمطمئنی که سبک زندگیت عالیه و خیلی خوب کاری کردی که فقط یه بچه اوردی چرادنبال پاچه گیری ازاونایی هستی که مثل توفکروعمل نمیکنن جزاینه که خودت ناراحتی ومیخوای خودتو خالی کنی؟ شایدم فیکی واهداف دیگه ای داری درهرحال بدون آدم پوچی هستی که با ناراحت کردن بقیه حالت خوب میشه برو فکردرمان بیماریهای روحیت باش اگرفیک نیستی

توتاپیکم افاضات فرمودی اومدم تاپیکاتو بخونم ببینم دردت چیه که به دیگران میپری فهمیدم اگراینقدرمطمئنی ...

ادم‌بودی تو تاپیک خودت جواب میدادی اومدی اینجا ببینی چی گیرت میاد بکوبی تو سرم نه ؟ اونی که فیکه تویی و معلومه چز تبلیع هدف دیگه ای نداری 

من سبک زندگیم رو برای هیچ کس توصیه نکردم دلم خواسته این مدلی باشم هر کی هم هر جور دلش خواست عمل کنه اونی که سبک زندگیش رو به زور میخواد بکنه تو پاچه ی دیگران تویی و امثال تو که فکر میکنی هر کار خودت میکنی درسته به بقیه هم‌توصیه میکنی نه حالا زندگیتم خیلی گل و بلبله نکنه دیدی چهار نفر دارن درست زندگی میکنن و مجبور نیستن رج شوهر بی هنرشونو بدن و به زور بچه پابندشون کنن ناراحتی میخوای بقیه رو گول بزنی چهارتا مثل خودت هم پیدا شنن هم درد شید زیادی گر نگیری