2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که با اینا گمراه شه....

ایناهم نباشن بازم گمراه میشه😂

پس مهاجرتش مبارکش باشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بسوز ترشیده ای که هیشکی هم نگات نمیکنه خخخخ

😂😂😂اخه چقد بدبختی اولا ازدواج افتخار نیس. من مدرسه میرفتم ازدواج کردم . تو ن منو دیدی ن چیزی چطور ب این نتیجه رسیدی جالبه برام!!! هرچند طرفدارای اینا مثل خودشون بی عقلن اصلا نباید باهاشون بحث کرد ب خدا میسپارمت وقت کردی شلوارتم بکش بالا حیوونم جفتگیری زیاد میکنه ها

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
بله کاملا درسته من اگر هم قضاوتی که در مورد ایشون کردم در مورد تضاد بین حرف و عملشون بوده من به به ...

درس میگی شما

رفتنش هیچ توجیهی نداره و باحرفایی که قبلا زده هم نمیخونه نوعی دورویی و تناقض و جودداره اینجا

ایشون در دسته مذهبیای به اصطلاح صورتی چرکم البته هستن که این رفتار ازشون بعید نیست

دیگه اینکه ادمی که متناقض و دورو نباشه هم کم پیدا میشه این زمونه

بین منتقدای همین خانم  هستن ادمایی که مثلا تو دستگاههای دولتی بعضا مشغولن و نون همین کشور و سیستمو میخورن  صبح تاشبم ناله و فحش دارن و طیف مخالف رو به جیره خوری یا دورویی محکوم میکنن در حالی که خودشون سرشون در اخور همین سیستمه و اگه شرف داشتن و دورو نبودن باید میگفتن میام بیرون دست فروشی میکنم این نونو نمیخورم نه اینکه هم از توبره بخورن هم فحش بدن پول سیستم خوب باشه خودش بد ! 

هر دو گروه در مجموع چندش و کثیفن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بدو پیرکی صدای کلنگ قبرت داره میاد .. هیچ پخی نیستی

ادم‌ تو قبر باشه بهتره تا با احمق ها یه جا باشه .ادب و شعور و تربیت داشتی درست باهات رفتار میکردن که ارزوی مرگ این و اونو نکنی  والله که حق داره زتدگی رو زهر مارت کنه 

فیـــــــک؟؟ 😂😂😂بیا برو خدماتتو بده اینجا چیکار داری

ماشالله دهنشو باز میکنه معلوم‌میشه چه مدل ادمیه بعدا توقع داره باهاش خوب هم رفتار بشه  تو یه تاپیک دیگه هم میگفت بسوزید شوهر نکردید ترشیده ها 

😶😶😶😐دعوا نکنید!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

😶😶😶😐دعوا نکنید!

من نه اهل دعوام نه بی ادبی ولی از قدیم گفتن کلوخ انداز راپاداش سنگ است 

تو چندتا تاپیک به همه فحش دادن هر کی حرف میزد میگفت چون دستت به شوهر نرسیده داری میسوزی بوی ترشیدگیت تا اینجا میاد تو تاپیک خودشون گفتن دعا کنید همسرم بمیره گفتم اخلاقت رو درست کن چون دیده بودم همیشه اماده ی دعواس تاپیک خودش رو قفل کرد اومد اینجا پست گذاشت