2777
2789

مامانا شما که بچه بیش فعال دارید و دکتر دارو تجویز کرده، و بچتون مصرف میکنه از قبل و بعد مصرف دارو تو رفتار بچه چه تغییراتی شده، راضی هستید؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم واسش دارو تجویز میکرد دکتر ولی خیلی اذییت میشد همش می‌خوابید بیچاره دیگه خودمون قطعش کردیم&nb ...

واقعا،؟؟ 

اسم داروش رو میدونید؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
داداشم واسش دارو تجویز میکرد دکتر ولی خیلی اذییت میشد همش می‌خوابید بیچاره دیگه خودمون قطعش کردیم&nb ...

بله به شرطی که خونه ویلایی باشه و هی روی سر همسایه ی پایین بدبخت خراب نشع مثل همسایه ی روانی من🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دارو نده عوارض داره

الان روانشناسش تشخیص داده دارو و معرفی به روانپزشک برای تجویز

دل اشوبه شدم بدجور

سلام شبتون بخیر

پسر من بیش فعال هست ۳ ساله که دارو مصرف میکنه الان ۹ ساله هست

ریسپریدون و آتوموکستین تجویز شده بود

سال اول خوب بود ولی یواش یواش بعدش اثرش کم شد که دوز رو بالا برد و اینم بگم به مرور سن بچه میره بالا بدتر میشه سرکش میشه که طبیعیه در بیش فعالی الانم که دیگه از داروها رضایت کافی ندارم اینم بگم داروی بتنهایی اثر گزار نیست حتما باید روی عملکرد مغزش کار بشه پیش روانشناس که رفتار و بازی درمانی انجام یشه

همسرم پسرم فرشته های سیبیلوی من عاشقتونم      
چه علایمی داره که دکتر گفته پیش فعاله چن سالشه

هشت سال

تو مدرسه روی نیمکت نمیشینه، همش تو ملاس راه میره، پرخاشگری میکنه

معلمش معرفی به روانشناس داد، بعد من امروز پرشنامه پر کردم