2777
2789
عنوان

التهاب عصب تعادل گیجی منگی لرزش چشم

1185 بازدید | 26 پست

سلام کسی هست دچار گیجی منگی باشه دیدش عجیب شده باشه انگار نتونه چیزی رو دنبال کنه حالش مثل کسی باشه که جلو چشمش سیاهی می ره سرش سنگین باشه کره چشمش بلرزه توخواب سرش گیج بره یا حس کنه چشمش می لرزه

من یک ماه این علائم دارم دکتر می گه علتش التهاب عصب تعادله ۱۰ روز بتاهیستین و سیناریزین و الکل بوریکه استفاده می کنم ولی حس می کنم تغییری نکردم

ام آر و سیتی  معاینه چشم مشکلی نداشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نیست علائم من داشته باشه😭

اول با چشم درد شروع شد 

بعدش همه چی کشیده میشد

انگار یه جور دیگه میدیدم

مثل شما رفتم مغز و اعصاب گفت مشکلی نداری

خیلی تلقین و ترس بده

خود به خود بیماری درست میکنه

اصلا نترس

اول با چشم درد شروع شد  بعدش همه چی کشیده میشد انگار یه جور دیگه میدیدم مثل شما رفتم مغز و ا ...

الان شما خوبی چیکار کردی من مغز و اعصاب  می گه از گوشته فقطم باید توانبخشی بری دارو اعصاب بهم داد من چیزای شلوغ اذیتم می کنه نمی تونم تمرکز کنم چیزی رونگاه کنم

الان شما خوبی چیکار کردی من مغز و اعصاب  می گه از گوشته فقطم باید توانبخشی بری دارو اعصاب بهم د ...

به من قرص مولتی ویتامین داد 

منم مثل شما جاهای شلوغ اذیتم میکنه

ولی از لحاظ جسمی مشکلی نداشتم

چون تلقین میکردم 

بدتر میشد

ترس خیلی بدترش میکنه

به من قرص مولتی ویتامین داد  منم مثل شما جاهای شلوغ اذیتم میکنه ولی از لحاظ جسمی مشکلی نداشتم ...

می ترسم لرزش چشم باهام بمونه حال خیلی بدی دارن وقتی نمی تونم صورت ها رو درست ببینم چیزای شلوغ خیلی اذیتم می کنه مثل فروشگاها

می ترسم لرزش چشم باهام بمونه حال خیلی بدی دارن وقتی نمی تونم صورت ها رو درست ببینم چیزای شلوغ خیلی ا ...

اره میدونم

ترس تشدیدش کرده

منم قبل از ام ار ای اینجوری بودم

برو دکتر خیال خودتو راحت کن

من موقعی دکتر عکسو دید و گفت هیچی نیست

پس فرداش خوب شدم

سلام دوست عزیز من دو ماهه که احساس گیجی و منگی و وزوز مداوم گوش دارم، اکثر مواقع موقع راه رفتن یا نشستن تعادل ندارم حس میکنم از درون دارم تکون میخورم، گاهی تو سرم احساس آزار دهنده ای مثل فشار دارم، رفتم دکتر گوش گفت از مایع گوشته بتاسرک و سینازین تجویز کرد مصرف کردم اما تاثیر خاصی نداشت

سلام دوست عزیز من دو ماهه که احساس گیجی و منگی و وزوز مداوم گوش دارم، اکثر مواقع موقع راه رفتن یا نش ...

سلام عزیزم منم همینم دقیقا شما بهتر شدید؟ میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنی. ممنون.