2777
2789

من یه زنداداش دارم که ۸ سالی میشه با برادرم ازدواج کردن ، یه بچه دارن ، من قبول دارم اخلاق برادرم خیلی بَده 

زنداداشم به تازگی بچه دار شده و با کلی دکتر و دارو و نذر و نیاز مادرم بچه دار شد 

اولش که برادرم میگفت اگه بچه دار نمیشه طلاقش میدم بره خونه ی باباش ، مادر این ۸ سال همش یکسره میگفت صبور باش یکم ، آبرو ریزی نکن .

وقتی زنداداشم باردار شد و بچه ش دخترشد

داداشم میگفت چیه یدونه س !تازه دختره . نمیخوام 

الان دیگه بچه شون بزرگ شده داداشم رفته لباس گرفته برای بچه ، من و مامانم و زنداداشم گفتیم چیه خریدی بزار ببریم عوض کنیم یه دعوایی راه انداخت ، لباس روهم پاره کرد.

دلم خون شد . البته مجردیش بدتر بود الان خوب شده 

من فقط اینو گفتم شما اگر درجایگاه یک مادرین یا خواهرین لطفا لطفا تا برادرتون عاقل نشده ، زن نگیرید براش! 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

دلم برا زنداداشت سوخت

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی یه اخلاقی داشت دیگه عوض میشه به نظرت

نه آخه اون موقعه داداشم زن گرفت سنش کم بود

الان یکم بهتر شده 

سنشون بره بالاتر از الان بهتر میشن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
مامانم‌ هم میگه داداشت هنوزبچه اس ۱۸سالشه الان نمیشه براش زن بردمامانم میگه میزارم سنش بره بالاعاقل ...

راس میگه والا 

بزارین حداقل بشه ۲۷ اون موقعه زن بگیرید براش

چ خواهر شوهر خوبی هستی ،من شش تا خواهر شوهر دارم شوهرم اخلاقش افتضاحه اونا هم نفت میریزن رو اتیش ،سپ ...

مرسی گلم 

من و پدرومادرم همش نصیحت میکنیم برادرمو 

اگه یه تارموی برادرم به پدرم میرفت اینطوری نمیشد

منم ب مامانم ميگم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

چه داستان اسنایی 😂

یکی از اقوام ما هم همینه .. سی سالشه ولی به معنای واقعی روانیه 

واقعا باید تیمارستلن بستری شه 

اگه بخوام از کاراش بنویسم سه صفحه طول میکشه 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!
انشالله هم داداشت سر ب راه شه هم شوهر من ،بخدا دیگه کم اوردم 

ممنونم عزیزم

من داداشم فقط یکم بی جنبه و بداخلاق و خسیسه

وگرنه چشم پاکه ، چشمش دنبال زن مردم نیست 

زنداداشمم دوست داره ، فقط زود عصبانی میشه