2777
2789
عنوان

خواهرم دیوونمون کرده بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
نزدیکه عیده مادرم خونه تکونی داره همه کارا افتاده گردن این بعد اینطوری میگه از من توقع داره برم کمکش ...

حالا یه سال مامانت خونه تکونی نکنه اتفاقی نمی افتی حق داره کی یک ماه و نیم قبل کنکور خونه تکونی میکنه انشالله مامانت خوب بشه ولی تو خونه ای که مریضی و آه و ناله هست نمیشه درس خوند بزار تابستون خونه تکونی ، تو هم در حد چند روز هیچیت نمیشه یک سال تو کل عمرش انتظار داشتن چیزی نیست که ازش طلب کارین وظیفه اش نیست خونه تکونی 

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه تکونی عیده منم که رفتم کارا افتاده گردن این مادرم که مریضه توقع داره برم کمکشون فک کنم 8تا فرش ...

خب هیچ اتفاقی نمی افته تو تیر فرش بشورین و پتو بی نهایت حق داره به خدا دلش بشکنه آهش کاری به شما ندارم همون مامانت رو میگیره کلا ۱و نیم  ماه تا ۳ و نیم ماه مونده تو رو خدا ولش کنید ،دیگه زن های خونه دار هم فرش نمی شورن که از یه دختر ۱۷ ،۱۸ ساله توقع دارن ، خیلی مهمه حتما خونه تکونی از آینده بچش بیشتر کارگر بگیره الان مهم ترین بازه کنکور تو رو خدا نکنید 

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
حالا یه سال مامانت خونه تکونی نکنه اتفاقی نمی افتی حق داره کی یک ماه و نیم قبل کنکور خونه تکونی میکن ...

من امسال نیستم اخه آبجی بزرگه بودم کلا از وقتی بزرگ شدیم چون مادرم مریضه دست به خونه نرده همش من بودم اما امسال که رفتم خونه شوهر اونجا هم کلی خونه تکونی داشتیم و من اقدام کردم برای بارداری قبلا ی سقط داشتم و میترسم شاید چیزی باشه دوباره سقط بشه

خونه تکونی هم اینا ابان کامل انجام دادن ولی دوباره میخان شروع کنن هر چی بهشون میگم تمیزن بخدا که گوش نمیدن منم شرایط کمک کردن بهشون ندارم میرم اونجا هی دعوا که من تو رو نمیبخشم و اینا منم نمی تونم بگم که بابا اقدام کردم چیزی باشه بره بعد چیکار کنم اصن موندم بخدا هی میگم برم کمک کنم هرچی شد شد باز میگم بخاطر ی خونه تکونی چرا باید خودمو بدبخت کنم

خب هیچ اتفاقی نمی افته تو تیر فرش بشورین و پتو بی نهایت حق داره به خدا دلش بشکنه آهش کاری به شما ندا ...

خودش لج میکنه بخدا هم خدا رو میخاد هم خرما بابا آبان خونه تکونی کردن باز میخان انجام بدن 

نزدیکه عیده مادرم خونه تکونی داره همه کارا افتاده گردن این بعد اینطوری میگه از من توقع داره برم کمکش ...

خب حق داره برو 

الان باید درس بخونه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
من امسال نیستم اخه آبجی بزرگه بودم کلا از وقتی بزرگ شدیم چون مادرم مریضه دست به خونه نرده همش من بود ...

نمی دونم به خدا نمی تونی یه جور حداقل از فرش شستن منصرفش کنی شاید وسواسا یعنی فرش رفت و آمد نباشه چند سال هم کثیف نمیشه پتو هم لباس شویی مگه مامانت مریضیشون چیه یا بابات کمک کنه توهم کار سنگین به هیچ عنوان نکن ولی در حد ظرف و گردگیری کمک کن من خودم چون از کنکور ضربه دیدم دهمم کرونا اومد همش خونه و بدون مدرسه و مشکلات خانوادگی برای آبجی و داداشم تو زندگیشون هرچی که مامان بابام هم ملاحضه میکردن شرایط بد روانی منی که معدل ۲۰ و درصد های بالا الان ۲ ساله پشتم هرچی هم که بعدش حل شد بعضیا میگن کم کاری خودت ولی شرایط خونه بی نهایت تاثیر داره و میتونی یه آدم ۱۰ تا ۲۰ ساله رو کامل عوض کنه به خاطر همین شور میزنم به خدا من الان ۵ ساله فرش اتاقم رو نشستم هیچیش هم نیست راضیشون کن با زبون نکنن بگو قبل اینکه بری دانشگاه بکنن یا با شامپو فرش که تو خودت هم نشسته بتونی کمک کنی یه زره که آسیبی نمی زنه یه چند ماه مراعات کنین آدم کنکور بی نهایت عصبی میشه که حداقل بعدا شمارو مقصر ندونه جواب کنکور هرچی شد ، شد ، کارگر هم که برای یکی ، ۲ روز میشه که خیلی راحته دیگه نمی دونم ، تو یه جور کن که نه آدم بده بشی نه به خودت آسیب بزنی یه جور که نه سیخ بسوزه نه کباب سرشون جیغ جیغ کن شستن می خواد چه کار به خدا من بخوام خونه تکونی بکنم از همه بیشتره ولی بگو اصلا بزار موقعی که اون رشته ای که می خواستی آوردی نقطه به نقطه خونه رو بشور 

نمی دونم به خدا نمی تونی یه جور حداقل از فرش شستن منصرفش کنی شاید وسواسا یعنی فرش رفت و آمد نباشه چن ...

بابا اینم شاگرد دومه کلاسه ولی به قول تو اوضاع خونه اصلا خوب نیست اره شدیدا وسواسن سالی دوبار 8تا فرش بزرگ میشوریم ولی من اینارو از خونه تکونی باید منصرف کنم حتی با دعوا حالا دعا کن ی رتبه بیاره بخدا دیوونمون کرده

خیلی ازت ممنونم عزیزم نظرات خیلی مفیدی بود برات ایت الکرسیمیخونم ان شاءالله خودتم موفق باشی ❤ 

بابا اینم شاگرد دومه کلاسه ولی به قول تو اوضاع خونه اصلا خوب نیست اره شدیدا وسواسن سالی دوبار 8تا فر ...

انشالله عزیزم حتما دعا میکنم ممنون ازت من چون تیزهوشان بودم و نفر اول شهر حتی دلم نمی خواد یه نفر مثل کنکور من بشه همه دوستام ۲ رقمی و ۳ رقمی شدن ولی من ۲ سال عقب💔 ، انشالله خودت هم سال جدید یه نی نی خوشگل و ناز بقلت باشه