یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید ببینی علت جوش هات چیخ اگه هورمونی سیپترون کامپندا خوبه اگه چیز دیگه نیست و مشکل کلیه و کبد نداری راکوتان مثلا نورماسکین ۲۰ خوبه ولی برو پیش ی دکتر
ب هیچ وجه مصرفش نکن بششششدت خشک میکنه پوست رو و...
بله دقیقا پوست رو خشک میکنه من پوستم خیلی خیلی چرب بود یعنی صبح از خواب بیدار میشدم احساس بدی داشتم ذر این حد هر روز میرفتم حموم الان هم موهام معمولی شده هم پوستم ولی لبام خشک میشه اگه ویتامین آد نزنم
اما خب چاره ای نیست مجبوری مصرف میکنم وگرنه پوستم افتضاح میشه ولی عوارض دیگه ای نداشتم تا الان خداروشکر
همه ی مدل های خارجی و ادم های معروف هم از راکوتان استفاده میکنن یعنی همون ویتامین آ زیاد هستش دیگه ولی متاسفانه انزیم های کبدی رو متخل میکنه منم ۴ ساله استفاده میکنم ولی ن همیشه مثلا ماهیی ۷ عدد شاید بخورم و بعد سه ماه دوباره شروع کنم دوره ای استفاده میکنم و هر ماه ام دکتر میرم هم پوست و هم زنان من مشکل هورمونی دارم
خب عزیزم علت جوشو پیدا کن بجای راکوتان میتونم کمکت کنم ازمایش دادین؟ هورمون استرس نداشتن روتین تغ ...
قربونت برم
من بهترین دکتر های پوست میرم تو شهر خودمون و هم تهران ولیم من پی سی او دارم همه دکترا میگن راکوتان برات از بقیه بهتره اما مقتعی مصرف میکنم چاره ای ندارم متاسفانه