2777
2789
عنوان

بهترین راه حل برای جوش ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست

من غذای چرب نمیخورم، یا اگه بخورم پشتش یه لیوان آب و آبغوره میخورم

صورتمو شبا قبل خواب با تونر پاک میکنم

ارایش خیلی کم میکنم دیگه، مخصوصا کرم پودر نمیزنم 

صورتم خیلی بهتر شده

هنوزم جوش میزنم ولی دستش نمیزنم دوروزه میره پایین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی علت جوش هات چیخ اگه هورمونی سیپترون کامپندا خوبه اگه چیز دیگه نیست و مشکل کلیه و کبد ندار ...

راکوتان میگن خییییلی عوارض داره میترسم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من غذای چرب نمیخورم، یا اگه بخورم پشتش یه لیوان آب و آبغوره میخورم صورتمو شبا قبل خواب با تونر پاک ...

تونر بعد از شوینده باید استفاده شه

سه تا جزء اصلی روتین شوینده ابرسان ضدافتاب هس بدون اینا هیچ محصولی تاثیر نداره

...
ب هیچ وجه مصرفش نکن بششششدت خشک میکنه پوست رو و...

بله دقیقا پوست رو خشک میکنه من پوستم خیلی خیلی چرب بود یعنی صبح از خواب بیدار میشدم احساس بدی داشتم ذر این حد هر روز میرفتم حموم الان هم موهام معمولی شده هم پوستم ولی لبام خشک میشه اگه ویتامین آد نزنم 

اما خب چاره ای نیست مجبوری مصرف میکنم وگرنه پوستم افتضاح میشه ولی عوارض دیگه ای نداشتم تا الان خداروشکر 

من ۴ ساله دارم استفاده میکنم هیچ عوارضی نداشتم ولی شما حتما با پزشک مشورت کن

😳😳😳۴ساله؟؟؟؟ این چ دکتریه ک ۴ساله داده بهتون

اخه اصلش چنماهس و بازم درکل خوب نیس خشک میکنه مطمئنی شما کاریت نشده؟

...

همه ی مدل های خارجی و ادم های معروف هم از راکوتان استفاده میکنن یعنی همون ویتامین آ زیاد هستش دیگه ولی متاسفانه انزیم های کبدی رو متخل میکنه منم ۴ ساله استفاده میکنم ولی ن همیشه مثلا ماهیی ۷ عدد شاید بخورم و بعد سه ماه دوباره شروع کنم دوره ای استفاده میکنم و هر ماه ام دکتر میرم هم پوست و هم زنان من مشکل هورمونی دارم 

😳😳😳۴ساله؟؟؟؟ این چ دکتریه ک ۴ساله داده بهتون اخه اصلش چنماهس و بازم درکل خوب نیس خشک میکنه مطمئن ...

هر روز و هر ماه ک نه 

مثلا ی هفته شاید  بخورم بعد سه ماه بعد الان هشت ماه بود استفاده نکرده بودم بازم داغون شد پوستم و استفاده کردم 

هر روز و هر ماه ک نه  مثلا ی هفته شاید  بخورم بعد سه ماه بعد الان هشت ماه بود استفاده نکر ...

خب عزیزم علت جوشو پیدا کن بجای راکوتان

میتونم کمکت کنم

ازمایش دادین؟

هورمون استرس نداشتن روتین تغذیه خشکی و چربی پوست اینا دلایل جوش

...
خب عزیزم علت جوشو پیدا کن بجای راکوتان میتونم کمکت کنم ازمایش دادین؟ هورمون استرس نداشتن روتین تغ ...

قربونت برم 

من بهترین دکتر های پوست میرم تو شهر خودمون و هم تهران ولیم من پی سی او دارم  همه دکترا میگن راکوتان برات از بقیه بهتره اما مقتعی مصرف میکنم چاره ای ندارم متاسفانه