2777
2789
عنوان

ازبین رفتن علائم بارداری تو ۵هفته

305 بازدید | 15 پست

سلاام 

من تو۵هفته هستم ازاول که هیج علائمی نداشتم جزاینکه یه کم نوک سینم حساس بود اونم دوروزه اصللااا نیس ...همش نگرانم شمام اینجوری بودید چرامن علائمی ندارم پس ....به حساب خودم ۵هفته و۶روز ولی به حساب سونو ۴هفته ۶روز  ..یعنی بچم داره شکل میگیره یاچی ...نکنه رشدش متوقف شده 😔😔😔

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امون بده باردایت شروع بشه بعد دنبال علائم بگرد    

اخه من بچه اولم نیس ...این یکی اینجوریه من ازروزعقب افتادن سینه هام که حساس میشدن وسفت ...ولی این هیچی نیس ‌..میخام یه کم خیالم راحت بشه 🥺🥺🥺

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
مونده علائمت شروع شه من از ۸هفته شروع شد کم کم بهتر شدم ۱۴هفتمه 

نمیدونم فعلااا که استرس گرفتم اشتباه کردم هی تونت کشتم حالا دیدم ازبین رفتن علایم یعنی ختم بارداری قلب تشکیل نشده 😭😭

نمیدونم فعلااا که استرس گرفتم اشتباه کردم هی تونت کشتم حالا دیدم ازبین رفتن علایم یعنی ختم بارداری ق ...

میخوای سخت نگذره بیخیال باش من سر قبلی داغون شدم این دفعه سعی کردم حتی روزارو نشمارم باور کن راحتر میگذره

میخوای سخت نگذره بیخیال باش من سر قبلی داغون شدم این دفعه سعی کردم حتی روزارو نشمارم باور کن راحتر م ...

نمیدونم دوس دارم فک نکنم ...اصلااا ناخواسته شدمااا ولی زودتر بدونم بچم چه طوره حالش ...شمانمیدونی دقیق کی قلب صداش میاد من سرقبلیا ۸هفته رفتم اینوزودتربرم یعنی میشنوم ؟؟؟

نمیدونم دوس دارم فک نکنم ...اصلااا ناخواسته شدمااا ولی زودتر بدونم بچم چه طوره حالش ...شمانمیدونی دق ...

نه همون ۸هفته برو شاید دیرتر تشکل شه زود بری فقط استرس میگیری

نه همون ۸هفته برو شاید دیرتر تشکل شه زود بری فقط استرس میگیری

اخه دیره دیگه میشه بعدعید اینجوری بیشتر حالم بده حالا من میگم ۲۸اسفندبرم توکل به خدا شایدیه هوشنیدم 🥺🥺

اخه دیره دیگه میشه بعدعید اینجوری بیشتر حالم بده حالا من میگم ۲۸اسفندبرم توکل به خدا شایدیه هوشنیدم ...

من سنو قلب نرفتم ی سری اتفاق افتاد نشد برم ولی شما اگه اصرار داری برو ولی عزیزم مطمئن باش استرست بی مورده دور از جون اگه اتفاقی قراره بیفته با سنو وآزمایش جلوی اون اتفاق گرفته نمیشه حالا هرجور خودت راحتی

راحت بگیر سخت نگذره 

من سنو قلب نرفتم ی سری اتفاق افتاد نشد برم ولی شما اگه اصرار داری برو ولی عزیزم مطمئن باش استرست بی ...

اره میدونم راس میگی 😟😟