2777
2789

دوستان هیچوقت قرص مخمر آبجو نخورید من ب غلط کردن افتادم روزی شش تا هشت تا می‌خوردم بعد دو ماه همچنان درگیرم ماه قبل ۷۰ کیلو بودم امروز وزن کردم ۷۵ همش هم شکمم چاق میشه پیاده روی هم میکنم دریغ از ی گرم وزن بره تو صورتم یا باسنم اول ۶۵ بودم معده ام بزرگ شده نمیدونم چیکار کنم دکتر قرص پنتوپرازول داده ناشتا بخورم 

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

برای معده ام چیکار کنم همش میسوزه درد داره حالت تهوع اسید معده ام تو گلوم حس میکنم قرص آلمینیوم، اندسترون، فاموتدین خوردم هیچ تأثیری نداره😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای معده ام چیکار کنم همش میسوزه درد داره حالت تهوع اسید معده ام تو گلوم حس میکنم قرص آلمینیوم، اند ...

باید بری پزشک عمومی شربت معده بنویسه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

وای راس میگی اثر داره توچاقی توروخدا بگو چند تا و با چی میخوری ک اثر میکنه بگو دیگه

اگه میخوای معده ات داغون بشه بخور اشتباه من و نکن حداقل میخوری یکی بخور من هشت تا خوردم خاک تو سرم گول متن روی جلدش رو خوردم 

برو باشگاه نرفتی برقص تو خونه

پیاده روی میرم مریض شدم افتادم ی گوشه غذا هم نمیتونم بخورم بازم وزنم داره میره بالا خدا کنه دیابت نگرفته باشم