2777
2789
عنوان

ممکنه همچین آدمی باشه ؟

184 بازدید | 27 پست

مثل خوره افتاده به جونم این موضوع ... 

همسرم تو مجردی دوستاش به درد نخور بودن مشروب خور و دختر باز و معتاد و ... 

همسرم مشروب نخورده و معتادم نبوده اینو مطمینم 

ولی درمورد ارتباط با دخترا 

یه پیام از تو مجردی هاش پیدا کردم مال چندسال قبل عقدمون ؛ یکی از دوستاش گفته بود فلانی ! تو فلان شهر یه دختر ۱۵ساله هست تازه کاره و قیمت پایین و... خلاصه گفته بودی برو حتما پیشش و این چیزا همسرمم گفته بود حالا شمارشو بده ببینم چی میشه 

اینو من به همسرم گفتم چند تا دلیل آورد 

می‌گفت بین پسرا هرچی خراب تر خفن تر و این چیزا و اینا در حد حرف بوده و...

و اینکه می‌گفت من خودم تاحالا با یه دختر تنها هم نشدم چه برسه این چیزا دست به نامحرم نزدم و... ( به اوایل عقدمون هم فکر میکنم میبینم خیلی ناپخته و نابلدی بود از نظر ج خیلی گیج میزد و. مشخص بود بارهای اولشه) 

ولی خب بهش میگم پس چرا گفتی شمارشو بده ببینم چی میشه میگه همینطوری گفتم بعضی وقتا هم دورهم بودیم با بچه ها کسی اینطوری می‌گفت امارشو به دوستام میدادم و... 

باور نمیکنم تو کتم نرفته😔😔😔 نزدیک دوسال عقدم 

از طرفی هم به این ترتیب فکر میکنم شاید خجالت میکشم بگه من میخواستم تو مجردیم نشون بدم چقدر کند کاری داشتم تا گنده تر بنظر بیام و... 

راهنمایی میکنید :)؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربوط به گذشته اس دیگه بیخیال هر چی بوده

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
یکم زیادی حساسی بنظرم. البته من از تو بدترم ولی خب زیاد ذهنتو درگیر نکن مهم الانه.

اره ولی از درون پاشیدم ... 

اسمش حساسیت نیست بنظرم 

برام مهمه قبلا تو همین مسایلی نبوده باشه

من که دوپسرم بعد اینکه فهمیدیم بهم علاقه داریم همون اول گفت من قبلا رابطه داشتم چندین بار

منم فک کردم ۳۴ سالشه و طبیعیه

زیاد پیگیرش نشدم یه بارم بهم گفت خواب مثبت ۱۸ دوست دختر قبلیشو دیده اونجا بود که خیلی دلم شکست

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
چقدر بیشعور که بهت گفته خوابشو ... اه 💔

گاهی واقعا ناراحت میشم اما در کل یازده سال ازم بزرگتره منم اگه جای اون بودم تا ۳۴ سالگی حتما رابطه داشتم

اما من به گذشتش دیگه کار ندارم هرچی بیشنر بپرسم کندوکاو کتم خودم بیشتر ازار میبینم

چون من دختری بودم که حتی رو در رو با هیچ پسری حرف نزدم

اون برعکس منه

اما چکار کنم

مهم اینه الان ادم خوبیه و دوسش دارم

توهم سعی کن اهمیت ندی گذشته بوده و گذشته به الانش مربوط نیس هر ادمی ممکنه اشتباه کنه

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
گاهی واقعا ناراحت میشم اما در کل یازده سال ازم بزرگتره منم اگه جای اون بودم تا ۳۴ سالگی حتما رابطه د ...

آخه فکر کن مردی که رو‌پاکیش قسم میخوردی الان همون پاکی رو با شک بهش فکر کنی ... 

حالم داغونه ولی اصلا به روش نمیارم دیگه چون چندین ماه گذشته .

اما خب فکرش ...

حالا بنظرت راست میگه یا دروغ؟ 

آخه فکر کن مردی که رو‌پاکیش قسم میخوردی الان همون پاکی رو با شک بهش فکر کنی ...  حالم داغونه و ...

ببین عزیزدلم مهم نیس راست میگفته یا دروغ 

همه مردا شیطنت کردن کسیم که بگه من پاکم دروغ میگه چون مخصوصا تو نوجونی و جوونی میلشون خیلی بالاس

سعی کن دیگه هر چی بوده فراموش کنی منم به دوسپسرم گفتم بیا گذشته رو خاک بریزیم الانمون مهمه

به عنوان یه نیاز طبیعی بهش نگاه کن

رابطه جنسی اشتباه نیس اینکه بعد ازدواج خیانت کنی اشتباه محضه

اونم مجرد بوده و نیازهایی داشته بلاخره

ولی الان تورو داره و تورو دوست داره

بخاطر این چیزا اعصابتو خورد نکن لذت ببر از رابطتت

💄👛I'm just a girl👄💅🏻