2777
2789
سلام ملت پسر من ۲۲ روزشه چند روزیه فقط سینه میخوره ، خودش ول میکنه و میخوابه ولی تا میذارش زمین گریه های وحشتناکی میکنه قبلا این ماجرا برای شب بود الان به روز منتقل شده ! شبا مثل بچه آدم هر دوساعت یکبار شیر میخوره و میخوابه ولی روزا حتی برای تعویض که میذارمش زمین جیغ و گریه ش شروع میشه دیروز شیر خشک دادم هیچ فرقی نکرد چکار کنم
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروغشو میگیرم بله . ولی حتما یه جاییش درد میکنه دیگه ! دکترا اصلا نمیفهمن چی میگم اصلا اونهمه شیر که این میخوره فیلو از پا میندازه دیگه
سمانه جان درشته بچت؟؟؟؟ ببین پسرعموی من اوووووونقدر شیرمیخورده ولی بازم جیییییغ گریه زندایی مامانمم بهش شیر میداده!!!!کنارش شبر گاوم بهش میدادن جدی بهت میگم اینوها نمیگم دلیلش اینه،میگم ممکنه
شایدشیرت سیرش نمیکنه چیزای مقوی بخور
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
سعیده جون تا به حال یکبار همینجوری بغلش نکردم ولی وقتی همیشه شیر میخوره حتما بغلی هم شده دیگه ! دیروز ۶ ساعت زیر سینه بود 😐