2777
2789

برند فیس دوکس و لافارر🌹؟؟

من آبرسان لافارر راضی بودم

مابقی محصولاتش رو تست نکردم

فیس دوکس هم امروز خریدم ،اولین بار زدم به پوستم،برای جوش و التهاب☘️🌱(ژل ضدآکنه)

ازش استفاده کردین؟؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

کلی از این محصولات ضد آکنه ی معروفی که مصرف کردند سطح بالایی از بنزن داشتن که سرطان زا هست. حتی تا ۸۰۰ برابر بیشتر از چیزی که FDA اجاره داده بوده! محصولاتی مثل کلینیک، تارگت، کلیراسیل و حتی سراوی، لاروش پوزای و نوتروژینا. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیس دوکس افتزاحه نزن

واقعا؟

چیکار میکنه؟

جوش هارو بیشتر میکنه؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
 کلی از این محصولات ضد آکنه ی معروفی که مصرف کردند سطح بالایی از بنزن داشتن که سرطان زا هست. حت ...

آهان پس کلا ضدآکنه چیز بدیه؟

ترمیم کننده و ضد لک بهتره آدم استفاده کنه برای بعد جوش زدن...؟

چون با جوش کنار اومدم تا ۳۵سالگی قراره بزنم میدونم،بعدش محو میشن،ارثیه چون...🥲😕😃😜

افتزاححح به تمام معناس صورتتو بدتر می‌کنه هیچکس راضی نیس اینجا ازش

که اینطور،اوکیه،نمیزنم دیگه ازش...👍🏻⚘️🧡🍻

آهان پس کلا ضدآکنه چیز بدیه؟ ترمیم کننده و ضد لک بهتره آدم استفاده کنه برای بعد جوش زدن...؟ چون با ...

این تحقیقای جدیده

من اصلا جز ضدافتاب بی رنگ چیزی نمیخرم... 

گفتم شما که بلدی، کپی کنم بفرستم استفاده کنی🥰

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
این تحقیقای جدیده من اصلا جز ضدافتاب بی رنگ چیزی نمیخرم...  گفتم شما که بلدی، کپی کنم بفرستم ...

ممنون گلم🌹🌿