2777
2789
عنوان

عروسیه غریبه ها برم یا نه؟

227 بازدید | 30 پست

شوهرم خوانندس اجرا می‌ره عروسیا ،توی قم 

همکار شوعرمم اونم خوانندس همیشه باهم میرن اجرا 

فردا شب عروسی فامیلای همکارشه ،همکارش گفت من نمیتونم بخونم باید تو مجلس باشم تو تنهایی مجلس بگردون اونم مجانی میخاد بره فردا شب ،این ب کنار مجانی بره دوستشه، بد شوهرم گفت تو هم بیا برو اونور طرف خانوما منم یه بار زن دوستش دیدم ، گفت فکنم بد عروسی یه افتر بزنیم تو هم باشی خوبه ، گفتم افتر چیه گفت عروسی تموم بشه نمی‌دونم خونه مادر عروس فامیلای درجه یک مختلط میشن ماهم بریم من اونجا بخونم بزن برقص کنن بنظرتون چیکار کنم برم ؟؟؟ 

من دوست ندارم شوهرم مجلس خصوصیشونم بره بخونه حالا چیکار کنم اگر بهش بگم دعوام می‌کنه ، ینی دختر پسرا قاطی بشن شوهرم بخونه اونم مجانی بد بیایم منم کسیو نمیشناسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلی نداره شما عروسی بری،اما خودت دوستداری برو.

درباره اینکه شوهرت دوست نداری خونه مادرعروس بره هم بنظرم درست فکر نمیکنی،بالاخره شغل همسرت اینه و شما پذیرفتی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اره برو بگو شوهرت ب دوستش بگه ب خانومت بگو هوای خانوم منم داشته باش  آخر شبم پیش شوهرتی خوبه

اره زنش دیدم دختر خوبیه البته یه بار مثل خودم بود اخلاقش ولی مختلط موندم چ کنم

اره زنش دیدم دختر خوبیه البته یه بار مثل خودم بود اخلاقش ولی مختلط موندم چ کنم

مختلط هم پیش شوهرتی دیگ 

شوهرت بهت دروغ هم نگفته معلومه روراسته توهم برو خوش بگذره

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
دلیلی نداره شما عروسی بری،اما خودت دوستداری برو. درباره اینکه شوهرت دوست نداری خونه مادرعروس بره هم ...

اره دلم میخواد حوصلم سر اومده گفتم باشه میرم بد گفت افتر هم می‌زنیم از این خوشم نیومد موندم کلا نرم نبینم چیزیو ک ناراحت نشم چون همیشه بد این جور جاها با شوهرم دعوا میکنم 

برو اسیییییی به نظرم همه عروسیا برو با شوهرت خوش میگذره به به😋. مختلطشونم برو کی به کیه بابا

از این میترسم یه دختر از من خوشگلتر با لباس لختی بیا عشوه بریزه جلو شوهرم منم نتونم کاری کنم 😔😔

اره دلم میخواد حوصلم سر اومده گفتم باشه میرم بد گفت افتر هم می‌زنیم از این خوشم نیومد موندم کلا نرم ...

دیگه شوهرت چشماشو نمیتونه بلنده که!!! اتفاقا اومدم بگم فقط بعدش دعوا نکنیااااااا😂