heliiii688 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15535 عنوان بیاید عکس لباس عید پسرم📸 736 بازدید | 32 پست برا خودم فقط ی عبا گرفتم اونم نه برا عیدفقط برا پسرم اینارو خریدمان شالله که همیشه جیبتون پر پول باشه هرچی دلتون خواست بخرید همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰 1402/12/19 | 17:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9694 مبارکه عزیزم از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
heliiii688 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15535 اینو ی بیلر دیده بودم ۹۹۰ گرون بود،دیگه کلی گشتم اینو پیدا کردم همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
کاش_هیچ_وقت_به_دنیا_ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 23298 خیلی قشنگه مبارکه چشم بصیرت داری انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12124 خیلی قشنگه مبارکه مگه گذاشت خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
وااااااااا عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1436 مبارکتون باشه عزیزم بخوشی استفاده کنید نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
heliiii688 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15535 صبر کنید بازم هست همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰