2777
2789
عنوان

ب هزار بدبختی پول جمع کردم😭خرید از پیج ایسنتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره دیگه خریدیش چه میشه کرد حالا لباس مجلسی هم نشد بدوزید شومیزی چیزی بدوز

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
یکی منو توجیه کنه چرا این دو تا انقدر فرق دارن😐

چون پشت اون پیج یه کل بردار حروم خور نشسته و عکسا رو ادیت میکنه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

حتی رنگشم یکی نیس😐

واسه همینه من هیچوقت دلم نمیخواد خرید آنلاین کنم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

کاملا متفاوته 

بهش بگو عوض کنه 

عزیزم 💔 چقدر ناراحت شدم برات دختر.

اول با زبون خوش بگو بعد نگرفت بگو ازتون شکایت میکنم

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چون پشت اون پیج یه کل بردار حروم خور نشسته و عکسا رو ادیت میکنه

من فکر کنم ک کلا اون عکسای پیج رو از پیجای دیگ برداشت این پارچه ک برا من فرستاده مفت نمی ارزه 

من با سیلی صورتمو سرخ نگهداشتم😏
خیلی حالم بده فق دارم گریه میکنم 

گریه چرا فدای سرت پیش اومده دیگه حالا بدوز شاید تو دوخت قشنگ شد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من فکر کنم ک کلا اون عکسای پیج رو از پیجای دیگ برداشت این پارچه ک برا من فرستاده مفت نمی ارزه 

چرا پس نمیفرستی بگو این اون نیست نمیخوامش 

گریه چرا فدای سرت پیش اومده دیگه حالا بدوز شاید تو دوخت قشنگ شد 

اخه نگیناش شل ول هست همش میریزه و اصلا برق نمیزنه خیلی داغونه و بی کیفیت پول دوخت الان ششصد هست من برا این انقدر بدم بدتر دیوونه میشم 

بگو من ادرس پیجت و تو چند تا جا میزارم تا ذیگه کسی ازت خرید نکنه

صفحه اول اینجا عکس و ادرس پیجم بزار ،اگه قبول نکرد

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بگو من ادرس پیجت و تو چند تا جا میزارم تا ذیگه کسی ازت خرید نکنه صفحه اول اینجا عکس و ادرس پیجم بزا ...

اره مگ‌همین کارو انجام بدم 😭مگ من پولمو از لب جو آوردم