2777
2789
عنوان

نمرات پایین با وجود درس خوندن:)🙂

1572 بازدید | 45 پست

سلام خانوما

میخواستم صحبت کنم باهاتون بلکه از عصبانیتم کم شه.

امروز امتحان داشتیم؛ منم کل اخر هفته رو نشستم خوندم 🙂🙂🙂🙂 و شدم ۱۸.۵

از تفریحم نقاشیم و سریالم زدم تا درس بخونم.

ولی یکی از دوستام که میگفت هیچی نخونده و اون اخر هفته همش بیرون بودن(عکس هم فرستاد که بیرونه)

شد ۱۹.۲۵

هیچوقت درس نمیخونه و در عین حال نمراتش بسیار بالاعه. حتی سره یه امتحانی بهش گفتن افتخار کلاس.

با اینکه سال های پیش من همیشه بالاترین بودم و اونقدر هم چیزی نمیخوندم.

امسال دارم حداکثر تلاشمو میکنم ولی بازم نمیشه.

حتی پسر باز ترین فرد کلاسمون؛ که هیچوقت هیچی نمیخونه و فقط فکرش دنبال پسراعه شد ۱۹.۲۵🙂🙂🙂

بنظرتون چیکار میشه کرد؟:)

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚

من به روایت تاپیک:)))))

کاش واقعا یه راه حل باشه

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ادامه بده یجای راه بالاخره اونا ول میکنن اونوقت تو با نمره پایین تر موفق میشی 

مگه میشه؟

ادم حس درس خوندش میپره وقتی میبینه میخونه و هیچی نمیشه

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
تجربی اگر میشه پایه رو نگم میترسم شناخته شم

باشه عزیزم

به طور میانگین روزانه چند ساعت میخونی ؟

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

به عنوان کسی که با کلی آدم سرو کله زدم دانش آموز بودم از همه حربه ها اطلاع دارم میگم این حرفا دروغه بلا نسبتن مثل سگ میخونن این حرفا و عکسا فقط پوششه

برای اینکه کسی نفهمه درس میخونن 

۳ ساعت

اینجا زورم میاد که اونا هیچی نمیخونن و در عین حال نمراتشون بالاعه و تمام استادا بهشون افتخار میکنن

ولی اینسری واقعا خوندم:))))

منم خیلیی وقتا میخونم

ولس وقتی نتیجه رو میبینم حسی برام نمیمونه امیدوارم نتیجه بگیریم یروز

مگه میشه؟ ادم حس درس خوندش میپره وقتی میبینه میخونه و هیچی نمیشه

من خودم والا همینم دارم خودمو میکشم ولی کل کلاس از من بهترن تنها امیدم اینه یروزی اونا کنار بکشن این فکرو نکنم کلا ناامیدم باشم بدتر میشه فقط

فقط ادامه بده یجای راه بالاخره اونا ول میکنن اونوقت تو با نمره پایین تر موفق میشی 

درسته ولی بالاخره باید مزد زحماتمو بگیرم

به عنوان کسی که با کلی آدم سرو کله زدم دانش آموز بودم از همه حربه ها اطلاع دارم میگم این حرفا دروغه ...

اما واقعا یه سریا هستن که نمیخونن

دقتشون بالاست سر امتحان میتونن جواب بدن