2777
2789
عنوان

چجوریه که بعضیا با حقوق معلمی

236 بازدید | 23 پست

هم خونه تو روستا دارن 

مسکن ملی تو شهر  هم ثبتنام کردن 

یه خونه جدید تو روستا بازم خریدن 

مگه میشه 

یعنی وام میگیرن ؟ 

کاش یکی راه و چاه زندگی رو ب ماهم نشکن میداد

😔والا ماکه تو قسطامون دست و پا میزنیم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حقوق ووام نیست .ممکنه کمکهای خانواده هاهم باشه 

خونه ی توی روستاکه گرون نیست .مسکن ملی هم همینطور 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

شغل معلمی هم شرایط خودشو داره

اگر روزی ده ساعت تدریس کنن میشه روزی یک میلیون،ماهی ۳۰ میلیون تومن

اگرم که تدریسشون تو غیردلتی یا بالاشهر باشه که ساعتی بیشتر میگیرن،درآمدش خوب هست به شرطی که کار کنی و زمان و اعصابتو فدای این کار کنی

فقط حقوق ووام نیست .ممکنه کمکهای خانواده هاهم باشه  خونه ی توی روستاکه گرون نیست .مسکن ملی هم ...

مطمئنی گرون نیست

مسکن ملی گرووون نیست 

با اقساط نجومی 

خدایی چجور میگی گرون نیست

وام خوب میگیرن و از امتیازاتشون استفاده میکنن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
فقط حقوق ووام نیست .ممکنه کمکهای خانواده هاهم باشه  خونه ی توی روستاکه گرون نیست .مسکن ملی هم ...

خونه تو روستا درسته زمینش ارزونه ولی مصالح ساخت و ساز و پول کارگر و بنا هیچ فرقی با تو شهر نداره. الان خونه تو روستا هم گرونه

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩