یکی از رفیقاش از ی شهر دیگه اومده ب شهرما از صبح باهم بیرون بودن بعدشم اومدن ناهار خوردن اصلا ب من نگفت ناهار میخای با نه من اومدم تو اتاق بعد الان دوباره باهم رفتن بیرون من الان خونه پدر شوهرمم زنگ زدم پدرم بیاد دنبالم خیلی ناراحت شدم😞
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
نترس.شوهرمنم همینه.بیشعور احمق بدون ما میره عروسی رفیقش ما تو خونه باید بشینیم آقا بره خوش گذرونی.حالم از هرچی مرده بیشعور و بی فکره بهم میخوره.انگار ما وجود نداشتیم بگه میای با زنو بچت بیا.انگار مجرده!ما زندونی تو خونه بره پی عیاشی خودش