2777
2789

نمیدونم، هروقت راهشو کشف کردم میام بهت یاد میدم که احتمالا وقتی اومدم باز گرفتار بشم🤣😂

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه هایی که حواست و پرت میکنه هاید کن

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

برنامه ای که زیاد توش وقت میزاری پاک کن

سعی کن صبحا وقتی بیدار میشی نیای سر گوشی به جاش بری صبحانه بخوری و در ۱۵ دقیقه یه فعالیت فیزیکی داشته باشی

فارست نصب کن مدت زمان تعیین کن و اون قسمت تنظیماتش که برنامه ها رو قفل میکنه رو فعال کن

مطلب ترجمه شده: 

استفاده از تلفن برای حمایت از مطالعه می تواند مفید باشد، اما حفظ تمرکز و نظم و انضباط ضروری است.  در اینجا چند پیشنهاد برای تبدیل گوشی خود به یک همراه مطالعه مفید وجود دارد:

1. برنامه های آموزشی: برنامه هایی را دانلود کنید که به موضوع مورد مطالعه شما پاسخ می دهند. به عنوان مثال، Khan Academy، Duolingo و Quizlet برای یادگیری موضوعات و زبان های مختلف عالی هستند.

2. ابزارهای بهره وری: از برنامه های بهره وری مانند Evernote، Google Keep یا Trello برای سازماندهی مطالب مطالعه خود، ایجاد فهرست کارها و تنظیم یادآورها استفاده کنید.

3. مدیریت زمان: از برنامه هایی مانند Forest یا Focus@Will استفاده کنید تا به شما کمک کند در طول جلسات مطالعه خود متمرکز بمانید. Forest با پرورش یک درخت مجازی در حین تمرکز به شما کمک می‌کند از حواس‌پرتی‌ها جلوگیری کنید، در حالی که Focus@Will موسیقی پس‌زمینه‌ای را ارائه می‌کند که برای افزایش بهره‌وری شما طراحی شده است.

4. دوره‌ها و سخنرانی‌های آنلاین: به محتوای آموزشی از پلتفرم‌هایی مانند Coursera، edX یا YouTube دسترسی داشته باشید، جایی که می‌توانید سخنرانی‌ها و دوره‌های آموزشی از دانشگاه‌ها و کارشناسان برتر را بیابید.

5. برنامه های فلش کارت: از برنامه هایی مانند Anki یا Cram برای ایجاد و مطالعه فلش کارت برای حفظ بهتر اطلاعات استفاده کنید.

6. منابع صوتی: هنگام رفت و آمد یا انجام کارهای خانه به پادکست های آموزشی یا کتاب های صوتی گوش دهید. به این ترتیب، می توانید از زمان غیرمولد استفاده کنید.

7. گروه‌های مطالعه: به گروه‌های مطالعه آنلاین یا انجمن‌های گفتگو بپیوندید تا بتوانید با همسالان خود تعامل داشته باشید و در مورد موضوعات خود بحث کنید.

8. تعیین حد و مرز: استفاده از تلفن خود را در طول جلسات مطالعه با خاموش کردن اعلان‌ها یا نگه داشتن تلفن در حالت هواپیما محدود کنید. این به شما کمک می کند از حواس پرتی جلوگیری کنید و بر روی مطالعه خود متمرکز بمانید.

به یاد داشته باشید، ایجاد نظم و انضباط و حفظ تعادل بین استفاده از فناوری برای بهره وری و اجتناب از حواس پرتی بسیار مهم است.

۴۵ دقیقه درس بخون بعدش یه ربع گوشی بعد دوباره ۴۵ دقیقه درس. همین روند رو ادامه بده. توی اون یه ربع هم میتونی استراحت هم کنی هم میان وعده بخوری.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃