2777
2789
عنوان

خونه جدیدمون خالیه

370 بازدید | 27 پست

بچه ها ما کلی انتظارکشیدیم هشت سال توی سختی توی یه خونه شصت متری زندگی کردیم.حالا سه چهار روزه خونه خریدیم.صدوپنجاه متری.طبقه سوم.ولی هیچی وسیله نداریم.فرشمون کمه مبل نداریم تخت نداریم.خونه خالی میشه .هیچیم دیگه نداریم ک بخایم اینارو بخریم.حتی دست دو.هرچی داشتیم کذاشتیم.هنوز اسباب کشی نکردیم.به نظرتون با این دوتا فرش شیش متری چجوری اون پذیرایی رو پر کنم.موکت هم خیلیییی گرون شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه کفش سنگ یا پارمت نیست؟ برید توی خونه کم کم پرش کنید بعد توی همین ۶۰ متری بالاخره وسیله عایی دا ...

اتاق خابش فقط سی متره.این دوتا فرش رو فقط بتونم بندازم توی خاب.چون تخت نداریم مجبوریم زمین بخابیم

طلای وامی چیزی نیس فعلا فقط فرش بگیری ک خونه خالی نباشی وسیله هارو بعدا کم کم بگیری

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
اتاق خابش فقط سی متره.این دوتا فرش رو فقط بتونم بندازم توی خاب.چون تخت نداریم مجبوریم زمین بخابیم

فعلا بندازین سالن

همونجاهم بخابین

تا کم کم موکت کنید

بعد فرش

بعد تخت

بعد مبل

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

عب ندارع مبارکتون باشه 

منم دوساله ازدواج کردم چون جهیزیه نداشتم مبل و تخت و اژاینحور چیزا ندارم 

سال بعد قرارع بریم خونه ای که خودمون خریدیم البته به بزرگی خونه شما نیست ولی قرارع قسطی مبل و ازاین جور چیزا بخریم 

تخت نمیخزم چون اتاق خوابش کوچیکه فقط یه دونه میز آرایش میخرم 

خب یه فرش بنداز تویِ اتاق خواب

فقط نفهمیدم پارکت هست یا نه چون گفتی موکت

یکیم بذار توی پذیرایی تا دستتون بیاد بخرید

تخت بنظرم مهم تره

الان اینجا تخت ندارید؟

مبل چی؟

طلای وامی چیزی نیس فعلا فقط فرش بگیری ک خونه خالی نباشی وسیله هارو بعدا کم کم بگیری

وام میتونم بردارم.چون همسرم انقد زیر قسط وامه بنده خدا دیگه ماشینشم داد رفت.ولی خودم میتونم بردارم.میترسم از پس قسطهاش برنیام