2777
2789

سلام خانوم خوشگلا شما هم رسم عیدی دادن دارین....دوسال اول که ازدواج کرده بودم مادرم برام عیدی مفصل آورد یعنی تو سینی های بزرگ مرغ و گوشت و رب و روغن و ماکارونی وبرنج و حبوبات ومواد شوینده کل مایحتاج آشپزخونه همراه لباس و پول نقد ومیوه و شیرینی....ولی الان بازم بعد ۸سال زندگی هر سال یه جعبه شیرینی و پول نقد تو پاکت برام عیدی میاره خیلی ذوق میکنم وحس شیرینیه عیدی گرفتن خدا همه پدر و مادرا و حفظ کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدرشونو بدون.همه پدرومادرا عین هم نیستن

عیدی دادن ک پیش کش اصلا حرفشو نزن.من الا دو ساله عقدم.ما رسم جهاز داریم.پدرومادرم وضع مالی خیلی خوبی دارن.ب من جهاز نمیدن.ولی برا دو تاپسرشون راحت پول میدن.حتی برادرامم نمیگن ک جهاز خواهرمونو بهش بده

خیلی دلم گرفته ز پدرومادرم.حرف از دین و ایمان میزنن ولی اینجوری حقو پایمال میکنن و حق خوری میکنن 

خوشبحالت🙁

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
خیلی این کار برام غیر عادیه  کجایی هستید؟؟؟

منم....فکر کن بعد جهاز هنوز باید مواد غذایی رو خانواده دختر بدن خب چرا اخه،؟؟

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
نه خب نه اینا عجیبن نه ما رسمشونه عیدی بدن مثل ما که رسممون نیست عیدی بدن

پس ما شانس نداریم🤣

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

منم....فکر کن بعد جهاز هنوز باید مواد غذایی رو خانواده دختر بدن خب چرا اخه،؟؟

دختر بدن جهاز بدن سیسمونی بدن مایحتاج یک سال یخچال و خونه  داماد رو بدن تازه عیدی هم باز بدن ؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍