2777
2789

حالم خیلی بده

داریم طلاق میگیریم این اخرا شوهر راضیم کرده بود بهش فرصت بدم و همه شرطا رو قبول کرده بود اما حالا لج کرده با بابام و میگه تموم

چون فهمید بابامم نظرش اینه ک قبل از اینکه برگردم خونه رو بنامم بزنه ، 

اخه شوهرم میگف کارای انتقال سند دو رو طول میکشه تو برگرد خونه بعدش بنامت میزنم  منم قبول نکردم ، حالا شوهرم میگ شما فک میکنید من دروغگوام و اعتماد ندارید من اینجوری نمیتونم حس خوبی ب زندگیم داشته باشم، منم گفتم این شرط منه حالا خودت میدونی

این مدت بابام همش پشتش بود و شوهرم با بابام درددل میکرد، بابام عموشه

حالا ک اینو فهمیده قاطی کرده

پیش ب سوی قوی تر شدن...

خونه که فرار نمی‌کرد .حالا بعدا می‌زدی خوب. عزیزم به همسرت زنگ بزن یه بهانه بیار با بچه ها برین بیرون واسشون خرید کنید با هم دیگه حرف میزنید . ایشالا همه چی خوب پیش میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدای من  سر چی دعوا کردید؟

چن سال پیش خیانتشو فهمیدم چن سال با ی فامیل رابطه داشت، داشتم جدا میشدم با التماس برگردوند ک جبران کنه اما نکرد رفتاراش بدتر شد و اخر کارمون ب اینجا کشید

بعدش دوباره افتاد ب التماس و گریه زاری و ابراز پشیمونی ک من بلد نبودم جبران کنم و بدون تو میمیرم و اینا منو بزور کشوند پیش مشاور تا راضیم کنه 

پیش ب سوی قوی تر شدن...
خونه که فرار نمی‌کرد .حالا بعدا می‌زدی خوب. عزیزم به همسرت زنگ بزن یه بهانه بیار با بچه ها برین بیرو ...

اخه سابقش خرابه همش منو از خونه بیرون میکرد الانم ترسیدم با بهونه طولش بده تا ببینه اگ باهام جور در نیومد دوباره دست خالی بیرونم کنه

پیش ب سوی قوی تر شدن...

ما بچه ها از جفتتون بدمون میاد چه تقصیر داشته باشین چه نداشته باشین 

ما رو شما به این دنیا اوردین بدبخت عالم کردیم

شما سرنوشت ما بچه هارو داغون کردین 

متاسفم نتونستم جلو خودمو بگیرم جمله خوبی بگم

حیف ما بچه ها پدر مادرای بی درکی داریم