2777
2789

ی آتیش کوچیک درست کنید

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا ما ک همش خطر ناک 😂😁

داداشم الان داره ترقه درست میکنه 

عصرم میخوام از بازار بگیرم و ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱
برا ما ک همش خطر ناک 😂😁 داداشم الان داره ترقه درست میکنه  عصرم میخوام از بازار بگیرم و . ...

ترقه درست کردن خیلی خطرناکه پارسال فامیلمون خونشون رفت هوا همشون مردن

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 

پارسال چهارشنبه سوری اتیشی نبود که با دوستام نسوزونده باشیم ولی امسال تو خونه م

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ترقه درست کردن خیلی خطرناکه پارسال فامیلمون خونشون رفت هوا همشون مردن

آره واقعا خطر داره

چکار کنیم دیگه ، این هر روز درست میکنه ، الان ک بدتر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱