2777
2789

ما رسم داریم پول میندارن اما هیچی نداد فردا من چطوری عید برخورد کنم شوهرمم میگه ندارن  

البته ۲ ماه بود میرفت شرکت حقوقم میگرفت زنش بهترین ارایشگاه رفته بود میدونمم دارن چون دوتا شغل دارع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برخورد چی خوب حالا یا نداشته یا دوست نداشته نداده. شما هم اگه از دلت درنمیاد به وقتش مثل خودشون هیچی نده دیگه برخورد خاصی نیاز نیست

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

برات مهم نباشه

کسی با کادوی عروسی خوشبخت یا بدبخت نشده، ولی با اهمیت دادن بیش از حد بهش چرا! 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
میدونم شوهرم میدع به حرفم گوش نمیده

این. شما باید مدیریت کنی

شوهر منم اینطوری بود برای کسی که حتی به خودش زحمت نداد یه زنگ بزنه تبریک بگه میخواست سکه بخره

منم همونجا با قاطعیت بدون دعوا بهش گفتم از همین الان مسیرمون جدا میشه چون تو با کادو دادن بهشون داری بهشون میگی ممنون از رفتارتون

چند بار قبلش هم اتفاق افتاد و من باهاش نرفتم 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

عزیزم برادرن دیگه این حرفا رو ندارن شرايط همو درک میکنند دیگه 

شما نباید به این زودی بخوای مدیریت مخارج دستت بگیری و یه ریال دوزار کنی زشته تازه اول زندگیته 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند